12. november 2019

U13: Sejr over Viborg og heldigt point mod Hammerum

U13: Sejr over Viborg og heldigt point mod Hammerum

SIF’s U13-drenge var ude i to kampe i weekenden: Sejr på 2-1 over Viborg og 6-6 mod Hammerum.

SIF’s U13-drenge vandt sin første sejr i efteråret i Liga 1A, da det lørdag formiddag blev 2-1 over Viborg på Søholt. Men det blev en kamp, hvor drengene med træner Nicolaj Bækgaards ord “skulle stå på tæer i 60 min for at kæmpe sejren hjem.

– Vi blev trykket langt tilbage, når de havde bolden, men vores kanter var gode til at få os frem på deres halvdel, når vi erobrede den. Det blev ikke helt det kampbillede vi havde håbet, da det var os, der løb efter bolden. Vi har gode sekvenser med bolden, og enkelte gode pres, men ellers var det kamp hvor hver enkelt var god i sin rolle, mens det relationelle stadig halter lidt, siger Nicolaj Bækgaard.

Der var også point i Liga 2A dagen efter, ligeledes hjemme på Søholt, hvor Hammerum var på besøg. Selv om SIF ikke spillede en af sine bedste kampe, rakte det alligevel til ét point i lidt af et målorgie. SIF og Hammerum delte i en kamp, der sluttede 6-6.

– Det var en af de dårligere kampe fra vores side, hvor vores modstander udfordrede os på alle parametre, og vi må desværre erkende at det var os der var heldige med at få point, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF scorede nogle flotte mål efter gode pres, omstillinger og etableret opspil, men ellers stod drengene tilbage med en følelse af, at de var næstbedst til det hele.

– Specielt mentalt dumper vi, og vi lykkedes ikke med at udfylde vores roller, samt med vores aktioner. Vi blev for resultatorienteriet i dag, og det kostede. Udover målene så er det svært at finde noget positivt, og vi må nok bare erkende at det var en kamp vi skal lære af, og prøve at rette op på, siger Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:

U13 Liga 1A, 10. runde, lørdag 9. november kl. 9.45 på Søholt:
Silkeborg IF – FK Viborg 2-1 (1-1)
Målscorere for SIF: Sylvester Mansachs Larsen og Magnus Morgenstern.

U13 Liga 2A, 7. runde, søndag 10. november 2019 kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Hammerum 6-6 (4-1)
Målscorer for SIF: Lucas Valentin Vohnsen (2), Simon Fynbo Stüker (2) og Jeppe Due (2).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen