12. november 2019

U14 sluttede efteråret med stor-sejr

U14 sluttede efteråret med stor-sejr

Det blev hele 7-2 til SIF’s U14-hold, der lørdag spillede efterårets sidste kamp mod Randers.

I efterårets sidste turneringskamp vandt U14 en solid sejr på 7-2 over Randers hjemme på Søholt lørdag formiddag.

– Det var fedt at slutte turneringen af med en fin præstation og sejr, hvor vi i mange perioder spiller rigtig god fodbold. Flere spillere stempler også ind med et periodevist meget højt topniveau, siger U14-træner Oliver Quottrup.

Indledningen på kampen var under midde fra SIF’s side. Hjemmeholdet havde svært ved at matche Randers’ parathed, men det blev der hurtigt lavet om på, og resten af 1. halvleg foregik med et stærkt fremadrettet mindset, hvor SIF fik skabt en masse chancer og også scorede fire flotte mål.

– Vi var dygtige relationelt, især centralt, og vi lykkes godt med at spille ud fra, hvad der skete. Vi kapitaliserede kampen igennem også på Randers’ tekniske fejl, hvor vi var dygtige i omstillingerne, siger Oliver Quottrup.

2. halvleg blev en lidt anden sag, da SIF-drengene fik svært ved at gøre og spille sig fri, og de blev for stationære og uafklarede mod et mandsorienteret forsvar.

– I pres var vi for meget på bagkant og kom ofte til at løbe langt, men vi forsvarede os fint og tillod ikke særligt mange store chancer imod, siger U14-træneren.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 10. runde, lørdag 9. november kl. 11.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Randers 7-2 (4-0)
Mål for SIF: Julius Nielsen (2), Malthe Tagmos (2), Sebastian Biller, Niels Kristiansen, Villum Dalsgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen