31. maj 2021

U13: Sejr og nederlag i travl weekend

SIF’s U13-drenge har været ude i to kampe i weekenden mod Kolding IF. Lørdag blev det nederlag, søndag sejr.

SIF spillede i weekenden to turneringskampe mod Kolding IF, en udsat kamp fra 3. runde i Kolding og 8. runde-kampen hjemme på Søholt. Hjemmekampen blev en skuffelse med et nederlag på 1-2, mens udekampen søndag i Kolding gav en flot sejr på 4-1.

Efter lørdagens kamp var træner Nicolaj Bækgaard skuffet, mens glæden var stor søndag.

– Vi skal lære at melde os ind i kampene hver især, da jeg synes vi var for anonyme på nogle positioner. Det er en tendens vi skal have lagt bag os meget hurtigt, sagde han således efter lørdagens 1-2 nederlag.

– Flot af drengene at de rejser sig på den måde og jeg glæder mig over at de kritikpunkter vi påpegede i går blev rettet op i dag, lød det fra Bækgaard efter søndagens opgør.

Lørdag blev da også lidt af en nedtur, hvor Kolding sikrede sig sejren på to sene mål. SIF spillede ellers en fin 1. halvleg men manglede lige de sidste evner til for alvor at komme til chancer. Opspillet var ellers fint mellem felterne og Bækgaards eneste anke var manglende på spilvendinger.

SIF kom også fint ud til 2. halvleg og fik scoret, men gik så helt i stå.

– Om kræfterne slap op eller vi blev nervøse for at smide føringen vides ikke, men det var ikke et udtryk vi kunne være stolte af de sidste 20 minutter, konstaterer Nicolaj Bækgaard.

Til gengæld rejste SIF-drengene sig søndag med en flot præstation, selv om de kom lidt skidt fra start og der blev meget løb med bold og direkte spil i de første 10 minutter. Derefter spillede SIF sig op, og der var chancer til en større pauseføring end 1-2.

Efter pausen viste drengene den energi og det mod, trænserstaben ønsker at se fra holdet, og de leverede på højt niveau i alle spillets facetter.

– Viljen til at vinde skinnede igennem og det var en flok sultne drenge som producerede den ene chance efter den anden, siger Nicolaj Bækgaard.

Næste opgave er lørdag kl. 10.00, hvor Herning Fremad kommer på besøg på Søholt.

Kampene i tal:
U13 Liga 1, 8. runde, lørdag 29. maj kl. 11.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Kolding IF 1-2 (0-0)
Mål: 1-0 Jibril Dezkam (40.), 1-1 Jonas Friis (57.), 1-2 Emil Fevre (60.)

U13 Liga 1, 3. runde, søndag 30. maj kl. 14.00 ved Kolding Stadion:
Kolding IF – Silkeborg IF 1-4 (1-2)
Mål for SIF: William Faber (2), Laurits Fløjgaard (U14), Jibril Dezkam.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen