31. maj 2021

U14: God kamp trods nederlag

SIF’s U14-hold måtte se sig slået 2-4 af FC Midtjylland efter en jævnbyrdig kamp. 

Det blev en jævnbyrdig kamp, da SIF lørdag spillede i Herning mod FC Midtjylland. Hjemmeholdet endte med at vinde kampen 4-2 efter et opgør, der kunne være gået begge veje.

– Vi havde fire U13-spillere med i dag, så det var en broget flok, men det klarede drengene rigtig fint. En positiv oplevelse, hvor vi fik set et godt udtryk med bolden, men skal arbejde med indsatsen og relationerne uden, siger U14-træner Oliver Quottrup.

I første halvleg var SIF lidt udfordrede på at spille centralt, da drengene ikke formåede at løsrive sig fra et mandsorienteret pres. De fik løst det godt en håndfuld gange, men manglede tålmodighed og kvalitet. SIF’ernes pres manglede timing og aggressivitet, og det kostede nogle angreb imod, men de endte som regel med ikke true for alvor.

I 2. halvleg fik SIF bedre styr på sit spil med bolden, og Oliver Quottrup betegner det som en god SIF-halvleg.

– Vi varierede og vekslede mellem at søge tidlige gennembrud og lidt længere perioder på deres halvdel.  Bl.a. scorede vi et super flot mål til 2-2. Vi måtte desværre indkassere mål efter nogle opspilsfejl, og vi var ikke selv skarpe nok til at score på de gennembrud, vi skabte, siger U14-træneren.

Næste opgave er på næste onsdag, hvor U14-drengene møder Ringkøbing på Søholt kl. 18.30.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 12. runde, lørdag 29. maj kl. 10.00 på Herning Fremads kunstgræsbane 2:
FC Midtjylland – Silkeborg IF 4-2 (0-0)
Mål for SIF: William Faber og Jacob Lyngholm.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen