31. maj 2021

U19: Et skridt i den rigtige retning trods nederlag

SIF måtte se sig slået 1-2 af OB efter to mål i en tøvende start, men undervejs var der lovende takter.

SIF måtte lørdag se sig slået 1-2 på eget kunstgræs af OB, men alligevel kunne cheftræner Jesper Mikkelsen sagtens se gode tendenser i præstationen.

– Vi har haft nogle dårlige præstationer i de seneste kampe, men mod OB lignede vi et godt SIF hold, der ville hinanden, og som spillede til. Til tider kunne vi også presse dem højt og skabe chancer. Vi spillede med seks U17 spillere fra start, og kilo for kilo var vi underlegne, men på trods af nederlaget var det bestemt et skridt i den rigtige retning, siger Jesper Mikkelsen om præstationen.

SIF fik en lidt passiv start, hvor drengene var for langt fra modstanderne i pres-spillet, og to gange var de passive tæt på eget mål, og OB kunne score. I det sidste kvarter af 1. halvleg kom SIF godt igen, og Lasse Kaihøj ramte bl.a. overliggeren og stolpen i samme afslutning.

SIF fortsatte de gode takter efter pausen, og efter 55 minutter sparkede Jeppe Kilden Grøn bolden flot i mål efter en returbold. Hjemmeholdet kunne ikke helt holde trykket på OB til sidst, og fynboerne var tættere på 1-3 end SIF var på at udligne.

SIF har nu en uges turneringspause inden FC Nordsjælland kommer på besøg på JYSK park i sæsonens næstsidste kamp. Det er lørdag 12. juni kl. 13.00.

U19 Liga, 26. runde, lørdag 29. maj kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – OB 1-2 (0-2)
Mål: 0-1 Jakob Breum Martinsen (7.), 0-2 Luca Kjerrumgaard (27.), 1-2 Jeppe Kilden Grøn (54.).