4. september 2018

U13 jagter offensive aktioner efter nederlag

U13 jagter offensive aktioner efter nederlag

SIF’s U13-drenge måtte se sig slået 0-3 af AaB hjemme på Søholt

For anden kamp i træk måtte SIF’s U13 drenge gå fra banen uden at have scoret. Det skete søndag, da AaB vandt 3-0 på Søholt. Det får nu træner Nicolaj Bækgaard og hans mandskab til at gå på jagt efter offensive aktioner.

– Viljen til at angribe, og deri at løbe uden bold var under al kritik. Kræfterne brugte vi i stedet i presset, hvilket jeg synes vi løste flot. Generelt var den mentale del på fint niveau, og jeg glæder mig over at drengene gav alt hvad de havde kampen igennem. Det skal vi have omsat til offensive aktioner, så vi ikke går målløse fra banen igen, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard, der også hæfter sig ved, at der var gode momenter i kampen.

– Der var igen perioder med gode individuelle og relationelle aktioner, så det er en fin fornemmelse, man står med efter kampen. Vi spiller os godt ud af deres første pres, men kommer som sagt i problemer, når vi skal længere frem. AaB var dygtigere, og når vi ikke rammer et højere teknisk niveau, så bliver udfaldet som det gjorde, slår Bækgaard fast og fremhæver Tobias Sørensen.

AaB-kampen markerede afslutningen på første del af turneringen. Fra weekenden 22.-23. september indledes en ny runde. Inden da skal U13-drengene ud i to 11-mandskampe ligesom der venter en teambuilding-tur for holdet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen