4. september 2018

Flot sæsondebut på JYSK park for U15

Flot sæsondebut på JYSK park for U15

SIF’s U15-hold vandt søndag 3-2 på JYSK park over AaB.

For første gang i denne sæson spillede SIF’s U15-hold hjemmekamp på JYSK park. Og det blev en fin sæsondebut på byens stadion, for AaB blev sendt hjem med et 3-2 nederlag.

Det var to hold som havde mod og lyst til at spille noget offensivt fodbold, dermed blev det en livlig kamp. Præcis som U15 bold skal være.

– Jeg synes, at vi begynder kampen bedst og sætter os på spillet, vi får i løbet af halvlegen også tilspillet os nogle chancer som burde have givet mål. Det skal siges, at AaB også havde deres tilbud og generelt bed godt fra sig, siger U15-træner Casper Røjkjær.

Få minutter før pause fik SIF scoret på et meget flot langskudsmål af Magnus Bøttker og gik fortjent til pause foran 1-0.

Efter pauen kom SIF igen bedst fra start og fik også tidligt scoret til 2-0 ved Matias Sauer, som vendte flot på kanten af feltet og resolut sparkede bolden i mål. AaB kom tilbage, da SIF ikke var årvågne nok i forsvaret over to omgange, og så stod det 2-2, men det lykkedes SIF fuldt fortjent at score til 3-2 ved Lasse Kaihøj kort før tid.

– Generelt synes jeg, vi leverede en præstation på et rigtig højt niveau. Vi var komfortable med bolden og var dygtige til at variere spillet med lange og korte angreb. Kampen havde været fuldendt hvis vi havde været lidt skarpere i afslutningsspillet, så kunne vi nemt have lavet et par mål mere, siger en tilfreds U15-træner, Casper Røjkjær.

U15-drengenes næste kamp er lørdag på udebane mod Randers.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 3. runde, søndag 2. september kl. 11.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AaB 3-2 (1-0)
Mål: 1-0 Magnus Bøttker (29.), 2-0 Mathias Sauer (38.), 2-1 Gustav Bonde Dahl (42.), 2-2 Magnus Koch (45.), 3-2 Lasse Kaihøj (69.)
U15 – AaB 3-2 (1-0)
Bøttker, Sauer og Lasse

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen