14. juni 2021

U13: 50 gode minutter gav sejr

Det blev unødvendigt spændende, da SIF’s U13-hold vandt 3-2 over Horsens lørdag. Efter 50 minutter førte SIF’erne 3-0. 

I en meget lige kamp trak SIF det længste strå lørdag mod Horsens fS på Søholt, en modstander,  som matchede SIF’erne hårdt fysisk. Kampen endte med SIF-sejr på 3-2 efter føring på 3-0.

– Vi formåede at sætte et flot aftryk på kampen i de første 50 minutter, og drengene fik sat nogle gode ting sammen, samtidig med at vi ikke efterlod store chancer imod. Jeg glæder mig over at vi fik spillet kampen på vores præmisser, og så skal vi selvfølgelig lære at spille kampene færdige, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard

SIF var foran 3-0 efter 50 minutter efter mål på en hurtig standardsituation og to høje pres. Derefter mistede hjemmeholdet momentum, og det hele blev lidt for spændende til sidst, hvor Horsens fik reduceret til både 3-1 og 3-2. Tættere på kom gæsterne dog ikke.

– Drengene fik deres kompetencer i spil, og derfor blev det ikke det fysiske, der dikterede kampen. Derimod så vi, at drengene hver især rummer nogle spidskompetencer, som vi skal prøve at bringe på banen igen næste weekend, siger Nicolaj Bækgaard.

Næste weekends kamp er mod Næsby på udebane. Det er sæsonens sidste opgave, og spilletidspunktet er lørdag kl. 11.00 på Alpi Arena Næsby.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, 9. runde, lørdag 12. juni kl. 9.45 på Søholt:
Silkeborg IF – Horsens fS 3-2 (1-0)
Mål for SIF: Ludvig Andersen (2) og Silas Due Pasgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen