27. juli 2023

U-sejre over Viborg i testkampe

U15, U14 og U13 viste alle gode takter i sæsonenes første træningskampe, der blev spillet mod Viborg.

FK Viborg – SIF U15: 1-3 (1-1) 

Mål: Pelle, Sebastian Helbo, Jibril

Det nye U15-hold spillede onsdag første træningskamp efter sommerferien. Det blev en kamp, hvor SIF sad mest på spillet, og vi fik heldigvis også udbytte af vores boldbesiddelse.

I første halvleg var vi meget på bolden og styrede kampen. Viborg var afventende, og vi kunne fint spille forbi deres første pres, og derefter var der meget plads i dybden eller på siden. Vi skulle have udnyttet vores overtal centralt bedre, men kom frem til fine muligheder i første halvleg.

I anden halvleg var vi mindre på bolden, men havde stadig overtaget i forhold til chancer. Vi blev farlige på siderne og i dybden igen, og dette skabte også vores mål i anden halvleg.

Vi havde alle drengene i spil, og jeg synes der var mange fine præstationer. Nu skal vi bygge videre herfra, og så venter Randers i næste træningskamp.

FK Viborg – SIFU14: 6-7 (3-1)

Mål: Kristian Bloch (2), Yousef Amara (2), Victor Tang, Sebastian Fæster og Marcelo Lind.

Det blev en sand målfest på Hald Ege Efterskole, da U14 mødte Viborg.

Viborg stod ellers godt og kompakt defensivt, hvilket vi forsøgte at løse med at spille tidligt bredt. Herfra manglede vi dybde i vores spil, og der gik generelt for meget possession i den. Vi havde lidt udfordringer med at positionere os ud fra Viborgs defensiv, og selvom pladsen i bagrummet var til stede, så søgte vi alligevel at spille indover midten.

Det lykkedes vi også med, og når man lige tænker kampen igennem, så kan vi godt være tilfredse med antallet af chancer vi skaber.

Pres og genpres så også fornuftigt ud, og generelt er der meget vi kan vinge af ud fra vores Style of Play.

Individuelt kan vi ikke være helt tilfredse, og jeg er sikker på at vi hver især viser endnu mere på lørdag mod Randers.

FK Viborg – SIF U13: 2-5 (0-3)

Mål: Ilyas A. x 2, Lauge V., Nicolaj I., Magnus A.

Første kamp for det nye U13 hold, som onsdag spillede mod FK Viborg i en træningskamp.

En rigtig fornuftig og flot kamp af drengene, som gav den gas fra start til slut. Man kunne se at drengene kom med en masse energi og var klar på, at den skulle have fuldt skrald på.

Vi havde en fornuftig omgang med bolden. Det tog selvfølgelig lidt tid for drengene at finde sig til rette mod en modstander, som også kom med en masse energi. Men drengene fik sat sine individuelle kompetencer rigtig godt i scene, og det fik de overført til en masse fine relationer ml. hinanden i opbygningsspillet og til gennembrud.

Jeg er glad for at få set drengene på kampbanen efter halvanden uge på træningsbanen. Jeg ser det med positive øjne og glæder mig til den nye sæson, som årgang 2011 skal i gang med nu.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen