10. januar 2023

U-kontrakt til William Møller

Silkeborg IF har tegnet en ungdomskontrakt med midtstopperen William Møller, der netop er fyldt 15 år.

For et år siden kom William Møller til SIF fra Grundfør Ungdoms- og Idrætsforening nær Hinnerup, og den unge midtstopper har siden gjort det så overbevisende, at han mandag – på sin 15 års fødselsdag – tegnede en ungdomskontrakt med Silkeborg IF.

– Vi er glade for at have papir på William i de næste år. William er en dygtig forsvarsspiller, som har gode kompetencer i duelstyrke, forudseenhed og den rette balance mellem at være aggressiv og afventende i sit spil. William er en lidt atypisk case, da han ikke er Silkeborg-dreng – men det er en spiller, som vi har set passe ind i vores i forvejen stærke årgang, og det har vist sig, at han på alle måder passer rigtigt godt ind. Vi forventer, at William starter i skole i Silkeborg til sommer på lige fod med de øvrige. Det er en begavet ung mand, som vi har store forventninger til – og vi har allerede set, at William sammen med sit hold har et stort potentiale ved at vinde et stærkt besat U15-stævne i Augsburg i sommers. På den korte bane skal William fortsætte på U15 og påbegynde transition til U17, fortæller talentchef Peter ”PC” Hansen.

William Møller selv ser ligeledes frem til at fortsætte de gode takter i SIF.

– Jeg er rigtig glad for at spille i SIF, hvor vi har en god årgang med et godt kammeratskab og nogle dygtige trænere. Jeg føler, at jeg udvikler mig godt, og at der et set-up i klubben, som skaber gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig endnu mere fremover. Jeg ser frem til at starte i 9. klasse i Silkeborg efter sommerferien, så jeg kan blive en del af det daglige miljø i SIF, og min drøm er at blive professionel i SIF – og der er en U-kontrakt selvfølgelig et skridt på vejen, lyder det fra den stærke midtstopper.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen