27. februar 2023

”Tusind tak til fansene”

Sebastian Jørgensen mener, at SIF fortjente mere end det ene point i søndagens lokalbrag mod AGF, hvor de medrejsende SIF-fans gav gæsterne en flot opbakning.

– Et point er altid bedre end nul point, og i det meste af kampen lignede det, at vi ville ende med nul, men et godt mål af Tonni til sidste sørgede for, at vi fortjent fik noget med fra opgøret. Når man tager i betragtning, hvor mange chancer vi skabte i løbet af kampen, synes jeg, at vi havde fortjent mere end det ene point. Vi er selvfølgelig tilfredse med et sent point point, men vi synes heller ikke, at tre havde været ufortjent efter den indsats, vi leverede i dag, lød det fra Sebastian Jørgensen.

– Vi havde inden kampen snakket om, at vi ikke måtte give så mange standardsituationer væk til AGF, for der er de skarpe. Men man kan heller ikke undgå at give et hold hjørnespark, så derfor er det selvfølgelig ekstra ærgerligt, at de scorer på et af de få hjørnespark, de får i kampen. Deres mål til 1-0 kom som en kold spand vand i hovedet, efter vi havde spillet godt i indledningen af kampen og egentligt følte, at vi havde kampen, hvor vi gerne ville have den. Men jeg synes også, at vi formåede at rejse os flot efter deres scoring og blive ved med at spille vores eget spil, for så vidste vi, at chancerne ville komme, uddybede den driblestærke kantspiller.

– Et enkelt point betyder meget, når Superligaen er så tæt, som den er. Derudover betyder det, at AGF også kun ender med et point og ikke tre, der havde sendt dem længere op i tabellen. Vi skal forsøge at skrabe så mange point sammen, som vi kan i de sidste tre kampe, inden grundspillet slutter, så vi kan komme med i Top 6, selvom der er mange om buddet, konstaterede SIFeren, inden de mange medrejsende SIF-fans fik en velfortjent og dybfølt tak.

– Det var fantastisk at se så mange SIF-fans på stadion sådan en kold søndag aften. Det betyder utrolig meget for os og også mere, end de tror. Vi kunne høre dem under hele kampen, og det hjælper os virkelig meget. Så jeg vil gerne sige tusind tak til de mange fans, der mødte op i dag, men som også er mødt op alle de andre gange det seneste halvandet års tid, for det har været helt fantastisk at opleve, lød det afslutningsvis fra Sebastian Jørgensen.

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen