27. februar 2023

”Vi var bedst i dag”

Lukas Engel havde en fod med i spillet, da SIF søndag aften sikrede sig det ene point på udebane mod AGF i en kamp, der endte 1-1 – men hvor SIFerne skulle have haft alle tre point.

– Jeg synes, at vi fortjente mere end et enkelt point i dag. Man kan selvfølgelig godt tillade sig at være tilfreds, når man udligner i overtiden, men jeg synes, at vi var klart det bedste hold på banen i dag. Jeg er overbevist om, at havde AGF ikke scoret på det hjørnespark i første halvleg, havde vi vundet kampen. Vi havde kampen, hvor vi ville have den, så det var selvfølgelig ærgerligt, at de fik sådan et mål. Men vi troede også på, at vi kunne få det vendt i løbet af anden halvleg og komme tilbage. Vi var det bedste hold i dag, konstaterede Lukas Engel indledningsvis, inden han kommenterede på kampens forløb, der var noget anderledes end i sidste uge, hvor holdet mødte FCK på hjemmebane.

– AGF er et fysisk stærkt hold, som de også udnyttede ved hjørnesparket, hvor de scorede til 1-0 i første halvleg. Men jeg synes egentligt, at vi formåede at spille os uden om dem på en fornuftig måde og få spillet over på vores præmisser. Jeg har ikke set tallene her efterfølgende, men jeg er ret overbevist om, at vi havde klart mest boldbesiddelse. Vi sad på spillet igennem hele kampen, og AGF stillede sig langt ned for at gøre det kompakt og svært for os at spille os igennem. Vi sled også med det, men ifølge mig var vi klart det bedste hold i Aarhus i dag, lød det sikkert fra venstrebacken, inden han delte roser ud til Tonni Adamsen, der endte med at blive afgørende for SIFerne i dag.

– Det var godt headet ind af Tonni til sidst, det må jeg give ham, men det var da også en fin bold, han fik at arbejde med ude fra venstresiden. Nu har han forhåbentligt fået hul på bylden her i grundspillet efter pausen, og så håber jeg bare, at der kommer mange flere mål i de næste kampe – det har vi brug for. Vi mangler at møde FC Nordsjælland, Brøndby og FC Midtjylland i grundspillet, men dem har vi slået tidligere i sæsonen, så hvorfor skulle vi ikke gøre det engang til? Det er naturligvis nogle gode hold, men hvis vi spiller vores spil, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke kan tage tre sejre i de sidste tre kampe, lød det fra Lukas Engel.

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen