27. februar 2023

U19-storsejr i Aalborg

Simon Birch scorede det sidste af SIFs tre mål, da U19 Liga-holdet vandt med 3-0 i Aalborg i weekenden. U15 slog EfB med 2-0 hjemme. Se målene her.

U19: AaB – Silkeborg IF 0-3 (0-1)

Mål: Frederik Nedergaard, Magnus Bøttker og Simon Birch

– Vi spillede fredag aften turneringskamp i U19-ligaen, og vi kom godt fra start, da Theodor fik tilkæmpet sig et straffe allerede efter 7 minutter, som Nedergaard sikkert scorede på. Derefter fulgte en periode, hvor vi havde svært ved at fastholde spillet og vores chancer kom ofte efter omstillinger. Vi startede 2. halvleg godt med at have bedre styr på spillet, og vi fik brugt bagrummet fint. Bøttker scorede efter 50 minutter, da han drejede fint rundt om sig selv inde i feltet og sparkede bolden ind med venstre. Samme billede tegnede sig som efter vores scoring i 1. halvleg, og AaB havde det meste initiativ med bolden, men vi afværgede fint omkring eget felt og var ikke decideret under pres. Birch sikrede endegyldigt sejren med scoringen til 0-3 i overtiden, da han strøg alene igennem. Vi ramte ikke noget højt niveau med bolden, og vores pres var heller ikke super. Til gengæld forsvarede vi os rigtigt flot, og kampen igennem var spillerne topseje, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

Se målene her!

 

U15: Silkeborg IF – Esbjerg fB: 2-0 (1-0)
Mål: Kevin Knudsen og Mads Jørgensen

– Vi spillede i dag den sidste træningskamp inden turneringsstart. Vi startede godt og kom allerede foran efter få minutter, da Kevin Knudsen stjal bolden fra deres keeper. I 2. halvleg udbyggede Mads Jørgensen på et flot solomål. Det var af lidt svingende kvalitet med bolden, men vi forsøgte at spille igennem deres pres, og når vi lykkedes i den disciplin, så fik vi sat gode angreb op. Vi var i defensiv kontrol og modtog kun en enkelt afslutning imod, hvilket var stærkt. Jeg savner dog lidt mere omhyggelighed med bolden, så vi kan være endnu mere suveræne i vores gennembruds- og afslutningsspil – og på resultatet. Dertil var der for meget sjusk og for mange forcerede beslutninger imellem. Smider man de høje ambitioner til side for en stund, så må vi dog også glæde os over, at vi over en hel kamp er så langt foran en ligakonkurrent, fortæller U15-træner Peter Ager.

Se målene her!

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen