10. maj 2023

Tryk på billetsystemet: Kun 100 siddepladser tilbage

Næsten alle siddepladser er væk til søndagskampen mod Lyngby, men du kan stadig sikre dig ståpladser til JYSK park – ganske gratis takket være vores hovedsponsor JYSK.

Der har været tryk på billetsystemet til søndagens kamp mod Lyngby, siden vi tirsdag kunne melde ud, at JYSK har købt samtlige billetter til kampen og sørget for gratis adgang for alle på JYSK park.

I løbet af onsdagen er stort set alle siddepladser blevet revet væk i systemet, men på Silkeborg IF-sektionen på Jyske Bank-tribunen er der godt og vel 100 siddepladser tilbage i skrivende stund. Først til mølle!

Der kan komme drypvise tilføjelser af frigivne siddepladser – så hold øje med billetsiden løbende.

Der er også stadig billetter at få til en række ståpladser på stadion, så skynd dig ind på https://billet.silkeborgif.com/ og få fingrene i de billetter, du skal bruge til Lyngby-kampen.

OBS – der kan max trækkes fire billetter pr. bruger. Træk kun det antal, som du er sikker på at skulle bruge til kampen og sørg venligst for, at billetterne anvendes på søndag!

Vi skal have så mange mennesker som muligt på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Sæsonkortholdere og abonnenter har naturligvis adgang på deres sædvanlige plads på JYSK park, men vi opfordrer til, at du frigiver dine pladser, hvis du allerede nu ved, at du ikke skal gøre brug af dit sæsonkort eller abonnement.

Se her, hvordan du frigiver din plads.

Husk, at afsnit E1 og E2 er til Lyngby Boldklubs medrejsende tilskuere, og billetter hertil må IKKE trækkes af SIF-supportere.

Vi glæder os til at se jer alle sammen på søndag – KÅSSÅ SILKEBORG!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen