9. september 2021

Truppen til Brøndby er klar

SIFs cheftræner Kent Nielsen har efter torsdagens træning udtaget en trup på 20 spillere til fredagens udekamp i Brøndby

André Calisir bliver hjemme, idet han sent onsdag spillede næsten fuld tid i Armeniens VM-kvalifikationskamp mod Liechtenstein. Til gengæld er Gustav Dahl og brødrene Rasmus og Frederik Carstensen i forhold til pokalkampen i Skive tilbage i truppen, der er på 20 spillere. En enkelt vil blive sorteret fra inden kampen, der spilles fredag aften klokken 20.00 på Brøndby Stadion.

– Vi er fulde af både selvtillid og ydmyghed, for selv om Brøndby generelt fik en tough start på Superliga-sæsonen, ser de bedre og bedre ud, og det er altså de regerende Danmarksmestre, vi skal op imod. Samtidig tror vi bestemt også på det, for vi er jo også selv godt kørende, og sådan en kamp på Brøndby Stadion er en fed mulighed for at vise, hvad vi dur til. Vi har gode perioder i alle kampe, og det tror vi også på, at vi kan få i Brøndby – og så gælder det jo om at udnytte de muligheder, der opstår. Vi skal toppræstere over hele linjen, være dygtige i vores boldomgang og håndtere deres power og energi. Vi føler os godt rustede til at tage kampen op, sagde Kent Nielsen forleden.

Kampen kan ses live på 3+.

Truppen til Brøndby-SIF

2. Rasmus Carstensen
4. Joel Rasmus Felix
5. Oliver Sonne
6. Pelle Mattsson
7. Nicolai Vallys
8. Stefan Teitur Thordarson
10. Søren Tengstedt
11. Nicklas Helenius
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
16. Stan van Bladeren
19. Gustav Marcussen
20. Tobias Salquist
21. Anders Klynge
22. Robert Gojani
23. Nicklas Røjkjær
24. Andreas Oggesen
27. Sebastian Jørgensen
30. Nicolai Larsen
42. Frederik Carstensen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen