7. september 2021

Kent Nielsen: En fed mulighed for at vise, hvad vi dur til

Kent Nielsen ser frem til fredags kamp i Brøndby, som i cheftrænerens øjne er alletiders fine mulighed for at vise, hvad SIF dur til

Fredag aften venter en spændende udekamp mod Brøndby, der lige som SIF vandt i sidste Superliga-runde. Det gik ud over FC Midtjylland på Brøndby Stadion, der igen fredag lægger græs til et spændende opgør, når Silkeborg IF kommer forbi til en kamp, som cheftræner Kent Nielsen glæder sig til.

– Vi er fulde af både selvtillid og ydmyghed, for selv om Brøndby generelt fik en tough start på Superliga-sæsonen, ser de bedre og bedre ud, og det er altså de regerende Danmarksmestre, vi skal op imod. Samtidig tror vi bestemt også på det, for vi er jo også selv godt kørende, og sådan en kamp på Brøndby Stadion er en fed mulighed for at vise, hvad vi dur til, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi tror på det og går efter at vinde hver eneste gang, og det gælder også i Brøndby. Det er en kamp, som vi glæder os til, for det ER altså bare et sjovt sted at spille med masser af gang i stadion – og så er det vores opgave at tage toppen af larmen. Sådan en kamp giver også brugbar erfaring og hår på brystet for nogle af vores unge spillere, og de har jo tidligere vist, at de kan håndtere trykket, siger Kent Nielsen med reference til 2. runde-kampen i Parken, hvor SIF spillede 0-0 mod FCK og med lidt held i sprøjten kunne have vundet.

– Vi har gode perioder i alle kampe, og det tror vi også på, at vi kan få i Brøndby – og så gælder det jo om at udnytte de muligheder, der opstår. Vi skal toppræstere over hele linjen, være dygtige i vores boldomgang og håndtere deres power og energi. Vi føler os godt rustede til at tage kampen op, slutter Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen