7. september 2021

Billetter til AGF-kampen er til salg

Næste hjemmekamp for Silkeborg IF er mandag den 20. september klokken 19.00 mod lokalrivalerne fra AGF.

Næste hjemmekamp for Silkeborg IF er mandag den 20. september klokken 19.00 mod lokalrivalerne fra AGF. Der forventes rigtig mange tilskuere på dagen, så det anbefales at sikre sig en billet hurtigst muligt.

Silkeborg IF er fortsat ubesejrede på JYSK park i Superliga-sæsonen – og sådan skulle det meget gerne blive ved med at være, når næste hjemmekamp er blevet spillet.

Det gælder nemlig den spændende hjemmekamp mod AGF mandag den 20. september klokken 19.00, og her forventes der en kamp med rigtig mange tilskuere på JYSK park. Man anbefales derfor at sikre sig en billet i god tid, hvis man vil være sikker på at sidde eller stå på sin foretrukne tribune.

Billetsalget til kampen er åbent og kan findes på https://billet.silkeborgif.com/

Fanzonen bliver åben på dagen og vil byde på masser af gode sager – mere information følger. Det samme gælder i forhold til parkeringsmuligheder mv. Der vil blive tryk på parkeringspladserne, og man opfordres derfor så vidt muligt til at ankomme på gåben eller cykel.

Fun facts: Lokalrivalerne fra AGF er lidt af en yndlingsmodstander for Silkeborg IF – de to klubber har mødt hinanden i 67 Superliga-kampe gennem årene, og her har SIF taget sejren i de 34, mens 16 er endt uafgjort og blot 17 med en AGF-sejr. Ser man udelukkende på Superliga-kampe spillet i Silkeborg, hedder statistikken 21 SIF-sejre ud af 36 kampe samt ni uafgjorte og 6 sejre til AGF. Seneste møder mellem de to klubber var i Superliga-sæsonen 2019/20, hvor SIF vandt med 4-3 i Århus og 2-1 hjemme.

OBS: Synligt tilhørsforhold til det gæstende hold i alle andre afsnit end E1 og E2 gennem adfærd og påklædning kan medføre bortvisning. Vær derfor opmærksom på, at det kun er tilladt at være iført merchandise fra udeholdet (trøjer, halstørklæder mv.) i afsnit E1 og E2. Hvis man har billet til et andet afsnit og er iført merchandise fra udeholdet, vil man blive afvist ved døren, og billetten vil ikke blive refunderet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen