12. april 2018

Trods 7-1 sejr til U13: Knapt så godt

Trods 7-1 sejr til U13: Knapt så godt

En 7-1 sejr er ikke altid udtryk for godt spil. SIF’s U13-hold var ikke tilfreds med sin indsats efter storsejr onsdag aften.

SIF’s U13-drenge fortsætter sejrsstimen. Onsdag aften blev det til endnu en storsejr, dennegang 7-1 på JYSK park over TRIF fra Rønde. Det var fjerde sejr i træk ud af lige så mange mulige, og U13-drengene fra SIF ligger suverænt nummer et med 12 point og en målscore på 28-2.

– Det blev en knap så god kamp fra vores side, hvor vores pres og offensive spil ikke ramte niveau. Til gengæld så vi gode ud i bagspil til opbygning, og vores bagerste så gode ud med og uden bold. Vi var et niveau over et fornuftigt TRIF hold, som gjorde det svært for os i presset, men vi spiller os op, og slutter godt af i første halvleg. Anden halvleg er godkendt, men både trænere og spillere er enige om at vi bør præstere bedre, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

Træneren konstaterer, at holdet har fået lagt en god base i det opbyggende spil, og hvis der kommer bedre styr på overgangen til afslutningsspillet, og selve relationerne i det afsluttende spil, så ser det godt ud på U13 niveau. Nicolaj Bækgaard fremhæver Tobias Sørensen og Malthe Wallin som holdets bedste.

Kampen i tal:
U13 Drenge Liga 2, 4. runde, onsdag 11. april kl. 18.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – TRIF 7-1 (5-0)
Mål for SIF: Alexander Priesborg Madsen (2), Kristoffer Andersen (2), Rasmus Andersen, Simon Andersen og selvmål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen