12. april 2018

Sloth om spilletid: Var det, jeg havde håbet på

Sloth om spilletid: Var det, jeg havde håbet på

Casper Sloth har været en af forårets bedste SIF’ere. Det sker efter en længere periode, hvor midtbanespilleren har fået masser af spilletid, hvilket glæder den tidligere landsholdsspiller, som lover, at der er mere i vente.

Med 1.787 spilminutter i benene har Casper Sloth været en af de mest benyttede SIF-spillere i denne sæson. Noget som glæder den centrale midtbanespiller, som på de seneste også er blevet fremhævet fra flere sider, som en af de bedste i den røde trøje.

– Jeg synes også, at det er blevet bedre. Det var egentlig også det, som jeg havde håbet på i og med, hvis jeg kom til at spille nogle flere kampe, og få den der rytme tilbage, og det synes jeg, at jeg har fået. Så jeg synes, at jeg er begyndt at vise nogle af de ting, jeg var rigtig god til, da jeg spillede bedst, så jeg har været godt tilfreds, fortæller Casper Sloth, som er noteret for otte A-landskampe.

Netop den manglende spilletid har været et problem for Casper Sloth, som i sin tid i Leeds og i AaB aldrig rigtig kom ind i et kontinuerligt forløb med spilletid. Regner man spilletiden i denne sæsons Superliga, pokalturnering og reserveliga sammen, så har midtbanespilleren allerede nu spillet flere minutter for Silkeborg, end hvad han gjorde for Leeds og AaB sammenlagt i en periode på tre år.

– De der ekstra procenter man får ved at spille kampe, det får du ikke rigtig i træning på samme måde. Når man så spiller mange kampe, som jeg har gjort i træk, så kommer den der rytme også mere og mere, fortæller Sloth, som håber på at kunne bidrage med nogle mål fra sin position på midtbanen.

– Jeg vil gerne se, om jeg ikke kan få scoret nogle mål, det har jeg manglet. Men selvfølgelig er der også nogle procenter rundt omkring hele vejen, som jeg kan lægge til, men jeg synes, at det går den rette vej.

Se hele interviewet med Casper Sloth her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen