11. april 2018

U15 fik point mod AGF

U15 fik point mod AGF

Silkeborg IFs U15-drenge fik 2-2 tirsdag aften på Fredensvang i en kamp på højt niveau.

SIF’s U15-drenge spillede tirsdag aften turneringskamp på Fredensvang i Århus mod AGF. Efter en god kamp på højt niveau kunne SIF’erne køre hjem med det ene point efter 2-2.

– Stor ros til drengene for en flot indsats og for at vi i store perioder lykkedes med alt det vi render og træner. Kort sagt synes jeg det var en rigtig god u15 kamp med to gode hold, siger U15-træner Casper Røjkjær.

AGF startede bedst i de første 5-10 minutter og kom også foran. Herfra åd SIF sig godt ind i kampen og spiller en flot første halvleg, Jeppe Kilden-Grøn får midt i halvlegen udlignet på et flot langskud. SIF-drengene var rigtig dygtige på bolden og possession-delen af spillet så god ud,. Det blev også til en del chancer, som kunne have resulteret i flere SIF mål.

SIF kom fint ud til 2. halvleg og fik også sat spillet godt med gode positioner og linjer. Det blev 2-1 til SIF  ved William Sønderskov Uhrenholt. Herfra tog AGF dog lidt over, og SIF havde svært ved at sætte sit pres og få spillet ud af AGF’s aggressive genpres.

AGF scorede til 2-2 på hjørnespark tre minutter før tid.

– Det var ærgerligt, men egentlig fair nok da de pressede os til sidst, Filip Stojilkovic havde i sidste sekund en friløber, der kunne have sikret os sejren, men den gik lige forbi stolpen. Lasse Kaihøj fra u14 var med og leverede en flot præstation, og i det hele taget var der mange, som præsterede godt, konkluderer Casper Røjkjær.

Røjkjærs mandskab skal i ilden igen allerede lørdag kl. 11.15, hvor FC Salling kommer på besøg på Søholt.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 14. runde, tirsdag 10. april kl. 19.30 på Fredensvangs kunstgræsbane:
AGF – SIF 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 Frederik Ihler, 1-1 Jeppe Grøn, 2-1 Kasper Engby, 2-2 William Sønderskov Uhrenholt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen