12. december 2019

Tre SIF’ere udtaget til U21-landsholdet

Tre SIF’ere udtaget til U21-landsholdet

Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels og Frederik Alves er udtaget til U21-landsholdets januar-tur, der går til Tyrkiet.

Tre SIF-spillere er blandt de 22, som U21-landstræner Albert Capellas onsdag udtog til landsholdets træningstur til Tyrkiet i begyndelsen af januar. Det er Jeppe Okkels, Mads Emil Madsen og Frederik Alves Ibsen.

De rejser 7. januar til den tyrkiske middelhavskyst med indkvartering i badebyen Belek og udsigt til en uges træningsophold i mildt sydeuropæisk vinterklima. Undervejs spiller U21-landsholdet træningskamp mod Slovakiet. Det er søndag 12. januar kl. 17.00 – også i Belek.

Dermed når de tre SIF’ere at træne med en enkelt gang i SIF i det nye år, idet spillertruppen møder ind 6. januar efter jule- og nytårsferie, hvorefter der er afgang til Tyrkiet dagen efter.

U21-landsholdstruppen på 22 spillere består fortrinsvis af hjemlige superliga-spillere, men der er også blevet plads til de tre Brentford-talenter Japhet Sery, Luca Racic og Mads Roerslev Rasmussen samt Mathias Jørgensen fra New York Red Bulls.

Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels, Frederik Alves og de øvrige SIF’ere forbereder sig lige nu til søndagens ligakamp i Lyngby, der samtidig er årets sidste turneringskamp. Den spilles kl. 14.00 på Lyngby Stadion.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen