14. december 2019

Truppen klar til årets sidste kamp

Truppen klar til årets sidste kamp

Kent Nielsen har udtaget den trup, der drager til Lyngby søndag til årets sidste kamp i 3F Superligaen. Mathias Hebo og Oscar Hedvall er ude med skader. Thomas Nørgaard er med som reservemålmand.

Kent Nielsen har udtaget årets sidste trup. Søndag morgen drager SIF til Lyngby, hvor der er vigtige point på spil i forhold til både at følge op på den gode kamp mod Randers sidst samt muligheden for at hægte sig på i bundstriden inden vinterpausen.

I forhold til seneste kamp er Mathias Hebo ude med en skade. Dennis Flinta er ikke udtaget, og dermed har SIF-anføreren spillet sin endegyldigt sidste kamp for SIF. Det blev til 386 kampe i den røde trøje for SIF-koryfæet.

På målmandsposten har Kent Nielsen måttet være kreativ. Rafael Romo er klar, men både Oscar Hedvall og Magnus Dalsgaard er ukampdygtige med skader. Det betyder at målmandstræner Thomas Nørgaard træder til som back-up for to-metermanden fra Venezuela.

Truppen til søndagens kamp i Lyngby:

5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
8. Andreas Heimer
11. Emil Holten
16. Thomas Nørgaard
17. Mads Kaalund
19. Nicolai Vallys
21. Mads Emil Madsen
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelskjær
26. Rasmus Carstensen
27. Sebastian Jørgensen
29. Ronnie Schwartz
30. Rafael Romo
31. Alexander Lind
32. Frederik Alves Ibsen

Der er kampstart på Lyngby Stadion kl. 14.00. De SIF-fans, der er forhindret i at tage turen til Storkøbenhavn kan se den live på TV3 Max med optakt fra kl. 13.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen