9. oktober 2020

Tre SIF’ere gjorde sig bemærket på U17-landsholdet

Asbjørn Bøndergaard, Lasse Kaihøj og Jonathan Pank spillede alle en rolle, da det danske U17-landshold spillede 2-2 mod Tyskland i venskabskamp

Efter 2-2 i ordinær tid vandt Danmark fredag eftermiddag en U17-landskamp på venskabsplan over Tyskland i straffesparks-konkurrence. Tre SIF’ere er udtaget til det danske landshold, og de spillede alle en rolle i kampen. SIF’s transitionstræner, Dennis Pedersen, er også med i sin egenskab af assistenttræner på U17-landsholdet.

– Asbjørn (Bøndergaard) var med fra start og gjorde det rigtig godt. Han havde det par gode scoringsmuligheder og så lavede han en assist til det danske 2-1 mål. Han spillede 75 minutter af kampen, siger Dennis Pedersen fra den danske landsholdslejr i Sønderborg. Kampen blev spillet på Åbenrå Stadion.

To SIF’ere indskiftet
Danmark kom foran efter et kvarter ved FC Midtjyllands Gustav Christensen, og efter tysk udligning blev det 2-1 kort inde i 2. halvleg, igen ved Gustav Christensen og på en assist fra Asbjørn Bøndergaard. Fire minutter før tid udlignede Tyskland og havde også et par gode chancer for 3-2, men OB-målmanden Marcus Alstrup hev et par gode redninger ud af handskerne.

– Lasse (Kaihøj) kom ind i den sidste halve time på højre kant. Han gled fint med i spillet og fik vist prøver på sine offensive kvaliteter. (Jonathan) Pank spillede de sidste 15 minutter – en periode der var lidt hektisk, og han var med til at holde sammen på holdet, siger Dennis Pedersen videre om SIF’ernes indsats.

Stærkt målmandsspil
Ved uafgjort bliver U17-ungdomslandskampe afgjort på straffespark, og her trak Danmark det længste strå, idet målmand Marcus Alstrup klarede to tyske forsøg, blandt andet det sidste, efter at Emil Møller, FCK, havde scoret på det danske sidste-spark.

– Drengene leverede en stærk indsats i den ordinære kamp. Vi havde gode muligheder for at score til 3-1, men overordnet set var uafgjort et fair resultat, konkluderer Dennis Pedersen.

SIF-keeper bænket
Også U16-landsholdet, hvor SIF-keeper Aske Andrésen er udtaget, spillede fredag eftermiddag mod Tyskland. Det var på udebane i Duisburg og Danmark vandt 2-0. Aske Andrésen sad udenfor i hele kampen, hvor hans konkurrent/kollega til målmandsposten, Theo Sander fra AaB, stod hele opgøret.

Mens U17-landsholdet afslutter sin samling med kampen mod Tyskland, skal U16-holdet i ilden igen mandag i endnu en kamp mod Tyskland i Duisburg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen