9. oktober 2020

Lind med i dansk sejr på U19-landsholdet

Det danske U19-landshold vandt torsdag en testkamp mod Polen med 3-1. SIF-angriber Alexander Lind blev skiftet ind i 2. halvleg.

SIF-angriber Alexander Lind fik de sidste 20 minutter på banen, da det danske U19-landshold torsdag eftermiddag vandt 3-1 over Polen i en venskabskamp i Kolobrzeg.

Kampen blev afgjort på en god dansk 1. halvleg, hvor U19-drengene kom foran 3-0. Allerede efter et par minutter kom Danmark i front efter en fejl af den polske målmand. Mads Kristian Hansen fra FC Midtjylland bankede bolden i nettet til tidlig dansk føring.

Det blev 2-0 efter 20 minutter, da FC Nordsjællands Tochi Chukwuani stod umarkeret i det lille felt foran Polens mål, da han modtog bolden og derpå sendte den i nettet. Kort før pausen blev det 3-0 ved Mathias Kvistgaarden fra Brøndby.

Polen reducerede med et kvarter igen, men danskerne, incl. Alexander Lind, kunne relativt roligt køre sejren i land. Lind havde nogle fine aktioner i den danske offensiv, og efter kampen afviklede de to hold en straffesparkskonkurrence for at øve den del af spillet. Her afgjorde SIF-angriberen konkurrencen til Danmarks fordel med den afgørende scoring.

Oprindeligt var Anders Dahl fra SIF også udtaget til U19-landsholdet, men måtte melde afbud med en mindre skade.

U19-landsholdet spiller en ny kamp mod Polen på mandag kl. 13 i Swinoujscie. Derefter vender Lind hjem til Søholt og deltager i forberedelserne til udekampen mod Hvidovre på næste fredag.