10. oktober 2020

Silkeborg IF Invest opjusterer forventningerne til årets resultat

Forhandlinger om et klubskifte for Frederik Alves Ibsen til januar får Silkeborg IF Invest til at opjustere forventningerne til årsresultatet.

Silkeborg IF A/S forhandler i øjeblikket om et klubskifte for Frederik Alves Ibsen i januars transfervindue. Det er baggrunden for, at moderselskabet Silkeborg IF Invest A/S lørdag har sendt en meddelelse til Københavns Fondsbørs.

I meddelelsen skriver selskabets ledelse, at det er selskabets forventning, at forhandlingerne vil resultere i en transferaftale, der vil være betinget af en række individuelle forbehold, som alle forventes afklaret inden årets udgang.

Lever forhandlingerne op til forventningerne, giver det anledning til en opjustering af  årets resultat.

– Såfremt ovennævnte transaktion realiseres, vil selskabets resultatforventning i indeværende regnskabsår opjusteres til et resultat før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +15 mio. kr. til +20 mio. kr., mod tidligere et resultat i intervallet +5 til +10 mio. kr, hedder det i fondsbørsmeddelelsen.

Der tages dog forbehold for den usikkerhed, rækkevidden af covid-19-konsekvenserne vil have af påvirkning, herunder den fulde effekt af statens hjælpepakker.

Ledelsen i Silkeborg IF Invest A/S inclusiv den sportslige ledelse i Silkeborg IF A/S har for nærværende ingen yderligere kommentarer til børsmeddelelsen, end det allerede meddelte.

Se fondsbørsmeddelelsen i sin helhed her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen