27. marts 2023

Traineeaftale med Marius Møller Kristensen

Silkeborg IF har indgået en traineeaftale med U15-spilleren Marius Møller Kristensen, der primært gør sig på backpladsen.

Marius Møller Kristensen spiller på SIFs U15-hold, går i 8. klasse på Sølystskolens Talent Team og deltager også i DBUs U15-samlinger. Samlet set har han leveret så lovende indsatser, at han nu er blevet belønnet med en traineeaftale hos SIF.

– Marius Møller Kristensen er en herlig dreng at træne, og han er garant for en masse energi og gå-på-mod. Marius spiller mest på backen hos os – og her kan han virkelig få udfoldet sin energi og lyst til at angribe. Om han skal blive ved med at spille på backpladsen på sigt, er dog for tidligt at sige. Uanset har vi brug for spillere, som har tro på egne evner og som kan gå forrest på indsatsen, og dét leverer Marius. Nu skal han fortsætte de gode takter i de kommende år og sammen med sine talentfulde holdkammerater blive ved med at dygtiggøre sig – så går vi fælles en spændende tid i møde, siger talentchef Peter ”PC” Hansen.

Marius Møller Kristensen selv glæder sig også over sin nye aftale.
– Jeg er stolt af og glad for at indgå en traineeaftale med SIF. Jeg har gode holdkammerater og trænere, så jeg har været glad for at spille her fra dag 1. Vi spiller en type fodbold, som passer godt til mig, og min helt store drøm er at spille på SIFs Superliga-hold. Så at indgå en traineeaftale med SIF er en drengedrøm og et skridt på vejen for mig, lyder det fra den talentfulde U15-spiller.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen