27. marts 2023

SIFs U14 delte med VFF

Lucas Borg scorede begge SIF-mål, da U14-holdet i weekenden spillede 2-2 med Viborg FF efter en kamp, hvor SIFerne havde fortjent mere.

U14: Silkeborg IF – Viborg FF 2-2 (0-1)
Mål SIF: Lucas Borg x 2

– Vi fik i dag muligheden for at tage revanche for tirsdagens pokalnederlag til Viborg, og den store opgave var at tage de flotte takter med fra tirsdagens kamp til dagens kamp. Vi sad flot på spillet, men efter 21 minutters spil fik Viborg hul på bylden og scorede til 0-1. Dette var stillingen ved pausen trods dominans og flot spil fra de røde. 2. halvleg startede flot, og vi sad igen på spillet – men en omstilling, hvor Viborg var mere ivrige end os, gjorde, at de kom på 0-2, siger U14-cheftræner Kasper Christensen og fortsætter.

– Vores seje U14-drenge knoklede dog videre som om, at ingenting var hændt, og på en flot hjørnesparkskombination af Pelle Frølund og Lucas Borg reducerede vi til 1-2 efter 51 minutter. Fire minutter før tid blev vores hårde arbejde belønnet, og Lucas Borg udlignede med et tørt hug efter oplæg af Villads Mikkelsen. Fodbold er nogle gange en hård sport, og vi må erkende, at det bedste hold desværre ikke vandt i dag. Men drengene fortjener et stort klap på skulderen for deres vilje til at spille SIF-fodbold og at spille sig ud i kampen, slutter Kasper Christensen.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen