30. marts 2023

U17 i storsejr over FCK

FCK fører U17 Ligaen, men onsdag fik de ørerne i den røde maskine, da SIF vandt med hele 4-0. Lasse Abildgaard scorede to af målene, som kan ses her. U15 tabte til gengæld pokalkampen i Aalborg.

U17 Liga: Silkeborg IF – FC København 4-0 (1-0)
Mål SIF: Lasse Abildgaard x 2, Magnus Rosengreen, Bertram Binggeli

– Ja, den ramte vi lige i røven, som Faxe sagde i 92, lyder det fra U17-cheftræner Kim Leth Andersen med et smil.

– Kampen igennem havde vi godt styr på FCKs gennembrudsspil, hvor de kun kom til ganske få chancer i løbet af kampen, hvor vi var gode til at lukke ned for deres kanter og 8er. Derudover arbejdede vi som en helstøbt organisation, hvor vi hjalp hinanden konstant. Vores boldomgang var virkelig en fornøjelse at se på, hvor vi spillede med masser af tempo og var fremadrettede, og det betød, at FCK havde svært ved at sætte deres pres ind. Vi havde dog lidt problemer med vores målspark, men det fik vi løst i pausen. Vi skiftede mellem kant- og 9er-pres, og det gav to flotte omstillingsmål, hvor vi stjal bolden i deres opbygningsspil. Som træner ønsker man altid den perfekte præstation, hvor alt går op i en højere enhed, og den var der næsten denne gang. Drengene skal have ros for at spille en flot kamp hele vejen igennem, slutter Kim Leth Andersen.

Se målene fra kampen her.


U15 pokalkamp:
AaB – Silkeborg IF 2-1 (0-1)
Mål SIF: Kevin Knudsen

– Vi tabte aftenens pokalkvartfinale til AaB efter to meget forskellige halvlege. I 1. halvleg kontrollerede vi kampen, men ledte lidt efter chancerne. Halvvejs fik vi et par store tilbud, som vi missede, men det var først kort før pausen, at Marius fandt Kevin på et indlæg. Det gode afsæt til 2. halvleg brugte vi ikke godt, og vi faldt i niveau på bolden og var på bagkant uden. Vi gav to mål væk på nogle store fejl, og det kunne vi ikke kæmpe os tilbage fra. Et træls resultat, men værre endnu er det, at vi spiller med for dårlige attituder, når tingene går os lidt imod. Vi må forsøge at hjælpe drengene ud af en lidt tung periode, og der er heldigvis både kamp den kommende lørdag og onsdag, hvor vi vil forsøge at rejse os, fortæller U15-træner Peter Ager.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen