6. april 2021

Tip og vind kr. 1.000,- til Christoffersen Guld, Sølv & Ure

KONKURRENCE: Tip på lørdagens resultat i kampen mellem Esbjerg og SIF. Du kan vinde et gavekort på kr. 1.000,- til Christoffersen Guld, Sølv & Ure. 

Lørdag eftermiddag på Blue Water Arena i Esbjerg spiller SIF sin anden kamp i slutspillet, når Esbjerg tager imod i Vestjylland. Der er tale om en direkte konfrontation mellem de to hold, der bejler til andenpladsen – og dermed oprykning – lige nu. Både SIF og Esbjerg vandt seneste, SIF som bekendt med 2-0 over FC Helsingør på JYSK park, mens Esbjerg vandt 3-1 i Fredericia. Dermed er SIF fortsat et enkelt point foran vestjyderne.

Det handler således for SIF om at holde afstanden til Esbjerg – og endda udbygge den med sejr – og samtidig lægge pres på Viborg, der mistede to point af sit forspring til de to forfølgere med 1-1 i Køge. Dermed er der henholdsvis fem og seks point op til førstepladsen for SIF og Esbjerg.

Så hvad bliver resultatet lørdag på Blue Water Arena? Det er naturligvis det store spørgsmål.

Hvor god er du til at forudsige resultater? Det kan du teste ved at deltage i SIF’s Tip og Vind-konkurrence, hvor det gælder om at forudsige resultatet.

Du deltager ved at klikke her eller på billedet øverst på siden og afgive dit tip i skemaet, der kommer frem.

Tipper du resultatet rigtigt, deltager du lodtrækningen om et gavekort på kr. 1.000,- til Christoffersen Guld, Sølv & Ure.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen