28. januar 2019

Talentudvikling: Belgiske specialister rådgiver SIF

Talentudvikling: Belgiske specialister rådgiver SIF

I midten af januar måned havde Silkeborg IF besøg af det belgiske firma Double Pass, som hjælper med rådgivning og udvikling af talentmiljøet i flere danske klubber.

Sportschef Jesper Stüker og SIFs ungdomstrænere havde for små to uger siden besøg af firmaet Double Pass. Det belgiske firma har mange års erfaring med rådgivning i, hvordan klubber, forbund og ligaer kan optimere deres talentsektor.

Det var anden gang, at belgierne var på besøg i SIF. To besøg som har givet den sportslige sektor flere gode ting at tænke over.

– Det er en stor hjælp. De er med til at gøre værktøjer, procedurer og andre ting langt skarpere. De gør noget uformelt mere formelt, fortæller Jesper Stüker.

Inspiration
Belgiernes besøg i SIF har også givet nye ideer og koncepter til arbejdet med at udvikle talenter.

– Vi har fået inspiration til blandt andet spillestilen, den fysiske træning og en mere detaljeret planlægning af kampe og træning, fortæller Stüker.

Silkeborg IFs talentsektor er hele tiden på jagt efter inspiration og har flere gange været på inspirationsture rundt i verden. Senest har A+-træner, Dennis Pedersen været en tur i San Sebastian for at følge Real Sociedad på nærmeste hold. En klub som har udviklet spillere som Xabi Alonso og Antoine Griezmann. Læs mere om det besøg her.

I maj måned kommer Double Pass på besøg igen, hvor der blandt andet skal arbejdes videre med strategi, ledelse, procedurer og handleplaner for at sigte mod opfyldelse af de sportslige mål.

Om Double Pass:
Grundlagt i 2004 i forbindelse med et projekt på universitet i Bruxelles.
Firmaet har 60 ansatte over hele verden til at hjælpe klubber, ligaer og forbunds. Af nuværende samarbejdspartnere finder man blandt andet klubber i Premier League og i den tyske Bundesliga.
Samarbejdet med Double Pass er en del af en aftale med Divisionsforeningen, som giver tilskud til projektet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen