28. januar 2019

U14: Misbrugte chancer kostede stort nederlag

U14: Misbrugte chancer kostede stort nederlag

Silkeborg IFs U14-hold fik en lektion i effektivitet, da holdet tabte 6-2 til FC København.

Forberedelserne til en ny halvsæson er i gang for Silkeborg IFs U14-mandskab.

Peter Ager Kristensens tropper tog i weekenden imod FC København. En kamp som udviklede sig vidt forskelligt i de to halvlege.

– På trods af, at vi faktisk var forberedte på dybe bolden fra FCK, var det sådan en af slagsen, der efter blot 25 sekunder sendte os bagud. Jeg synes, vi var på bagkant i alt for mange situationer gennem 1. halvleg – bl.a. som en konsekvens af, at vi blev udfordret på tempo. Vi havde problemer med at finde den rette balance med bolden. I nogle tilfælde spillede vi for direkte, mens vi andre gang brugte mange berøringer, fortæller Peter Ager.

SIF var nede 1-4 ved pausen.

– I anden halvleg var vi bedre og mere tålmodige på bolden, og vi skabte adskillige store chancer – også nok til, at vi resultatmæssigt kunne have gjort kampen tæt. Niels scorede en enkelt på bagerste stang, da Rasmus spillede bolden på tværs efter fint forarbejde, fortæller cheftræneren, som trods nederlaget kan bruge kampen konstruktivt fremadrettet.

– Kampe som denne er rigtig gode for os. Vi bliver presset på tempo og evnen til at beslutte os, mens der er store krav til færdigheder og modstandsdygtighed i duellerne, hvis vi skal være med. Vi havde 17 spillere i kamp, og jeg synes generelt, at det var hæderligt, selvom resultatet skulle have været anderledes, lyder det fra Peter Ager Kristensen

Kampen i tal:

Silkeborg IF U14 – FCK: 2-6 (1-4)

Mål: Victor Sinnerup og Niels Kristiansen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen