17. august 2018

Talent-sæsonen åbner på JYSK park

Talentsæson åbner på JYSK park

Både U17 og U19-ligaholdene spiller lørdag hjemme på JYSK park, hvor Esbjerg kommer på besøg. Også det nye U13-hold spiller på hjemmebane.

Den nye ungdomselite-sæson i SIF åbner for alvor lørdag, hvor de to ældste hold, U17 Liga og U19 Liga spiller hjemme på JYSK park, ligesom det nye U13-kuld skal i kamp på hjemmebane for første gang. Nicolaj Bækgaards mandskab spiller mod Herning Fremad kl. 10.00 på Søholts bane 3.

For Thomas Lofts U19-mandskab er der tale om sæsonens anden kamp efter 2-2 i Vejle i premieren for en uge siden. Nu kommer Esbjerg på besøg, og et godt resultat kræver endnu en hård arbejdsindsats af talenterne.

– Det bliver en kamp, hvor vi igen skal tage arbejdshandskerne på. Jeg forudser, at det bliver mindst lige så svært, som sidste weekend mod Vejle. Jeg håber, at vi kan være en tand mere dominerende med bolden, end vi var sidste weekend, hvor jeg synes, at vi lavede for mange tekniske fejl, siger Thomas Loft til kampmagasinet SIF Elite, der deles ud til alle tre talentkampe lørdag.

For Jesper Mikkelsens U17-drenge er der tale om sæsonpremiere, idet liga-starten blev udskudt på grund af Internordisk turnring på Færøerne for U17-landsholdet. Dermed er SIF’s to U17 landsholdsspillere, Frederik Carstensen og Oscar Fuglsang, hjemme og til rådighed. U17-SIF’erne varmede op til sæsonstarten med en testkamp mod FC København i sidste weekend på JYSK park. Kampen endte 1-1.

– Jeg synes, at vi står godt rustet til sæsonstarten og til at tage imod Esbjerg. I sidste sæson spillede vi to lige kampe med først et 1-2 nederlag i efteråret på JYSK park og efterfølgende 4-2 sejr i foråret i det vestjyske, siger Jesper Mikkelsen til kampmagasinet SIF Elite.

SIF’s talentkampe, lørdag 18. august på Søholt:

10.00: U13 Liga 1A – Herning Fremad (bane 3)
13.00: U19 Liga – Esbjerg fB (JYSK park)
15.15: U17 Liga – Esbjerg fB (JYSK park)

Læs kampmagasinet SIF Elite i pdf-udgave her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen