16. august 2018

Rochester: Føles som en ny start

Rochester: Føles som en ny start

Marc Rochester Sørensen og Thomas Nørgaard har haft Michael Hansen før som træner i henholdsvis FC Vestsjælland og Skive IK. De to SIF’ere sætter et par ord på Silkeborg IFs nye cheftræner.

For de fleste af SIF-spillerne var det dag to med cheftræner, Michael Hansen ved roret. Men for to af SIF-spillerne, så er det et gensyn med en gammel kending. Både Marc Rochester Sørensen og Thomas Nørgaard har nemlig haft Michael Hansen som cheftræner før.

– Michael er en fyr, som gerne vil spille lidt mere, end hvad vi har været vant til. Jeg tror, det kommer til at minde meget om det, vi har set før fra Silkeborg, men lidt mere et boldbesiddende hold, stadig med gennembrud fra kanterne, men meget mere med bolden, fortæller Marc Rochester Sørensen, som prøvede at have Michael Hansen som træner i FC Vestsjælland.

Den vurdering er Thomas Nørgaard enig i.

– Han kan godt lide at have bolden, og spille bolden langs jorden og bryde igennem på den måde. Og som vi så i dag, så kan han godt lide, at der er lidt humør på og lidt småkonkurrencer engang i mellem, fortæller Thomas Nørgaard, som vogtede Skive IK-målet 32 gange for Michael Hansen primært i 10/11-sæsonen.

Den nye cheftræner bringer ikke bare nye træningsøvelser og en anderledes måde at gribe spillet an på. Vigtigst af alt er der kommet ny inspiration til SIF-holdet.

– Man siger altid, at når der kommer ny træner, så kommer der ny energi ind på holdet, og det synes jeg også, at man har kunne mærke. Det føles lidt som en ny start, og vi skal nok blive klar til at tage derover og forhåbentlig få tre point med hjem, lyder det fra Marc Rochester om weekendens opgave, hvor FC Roskilde søndag kl. 14.45 tager imod Silkeborg IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen