17. august 2018

SIF-talent på U16-landshold og flere på vej

SIF-talent på U16-landshold og flere på vej

Eskild Dall udtaget til træningssamling med U16-landsholdet og fire SIF’ere til U15-samling hos DBU.

En flok nye SIF-talenter er på vej i fødekæden. Det dokumenteres af DBU’s seneste udtagelser til dels U16 landsholdssamling og U15 talentsamling.

Således er Eskild Dall fra SIF’s U17 Liga-hold udtaget til det danske U16-landsholds træningssamling i Vejen tirsdag-onsdag 28. og 29. august. I alt har U16-landstræner Michael “Mex” Pedersen udtaget 32 spillere til samlingen. Se hele truppen her.

Den nye generation af landsholdsspillere, der om knap et års tid skal sluses ind på U16-landsholdet, er igennem en udvælgelsesfase i øjeblikket. Således er der også træningssamling for U15-årgangen 28. og 29. august. Det foregår i DBU’s talentcentre – ét i øst og ét i vest – og til vest-samlingen i Vildbjerg er fire SIF-spillere udtaget blandt de 30 udvalgte. Det er Jonathan Pank Iversen, Lasse Kaihøj, Jacob Leerhøj Larsen og Mathias Dahl Sauer. Desuden er Ringkøbing-spilleren Asbjørn Bøndergaard med. Han har delt medlemsskab i SIF og spiller kampe på Casper Røjkjærs U15-hold med forventning om at starte på Silkeborg Efterskole næste sommer.

Træningssamlingen i Vildbjerg omfatter ud over træning også ekstern træningskamp, hvor SIF stiller et U16-hold til rådighed. Det samme gør Esbjerg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Fredag d. 06.10. kl. 19.00
Scroll til toppen

Menu