1. august 2019

Talentfuld SIF-keeper på fuld tid

Talentfuld SIF-keeper på fuld tid

19-årige Magnus Dalsgaard er kommet på kontrakt i SIF i det næste halve år. Her skal han bygge videre på det gode indtryk, han har givet i førsteholdstruppen hen over sommeren.

Målmands-talentet Magnus Dalsgaard har torsdag underskrevet sin første fuldtidskontrakt med Silkeborg IF. Den løber frem til årets udgang, og dermed kan han bygge videre på den udvikling, han er inde i efter at have trænet med førsteholdstruppen hele sommeren.

– Det er superfedt. Jeg er jo kommet på Silkeborg Stadion (Mascot Park – red.) siden jeg var lille, så det har altid været min drøm at komme på kontrakt, siger Magnus Dalsgaard, der har været igennem hele SIF’s talentudviklings-system.

Han begyndte at spille fodbold i SIF’s samarbejdsklub HA 85 og skiftede til SIF som U13-spiller. Da han rykkede fra 6. til 7. klasse skiftede han samtidig Hvinningdalskolen ud med Sølystskolen og Talent Team, og siden har han også gået på Silkeborg Fodbold College.

Hele sommeren har han knoklet til træning på JYSK park med førsteholdstruppen for at nå første delmål: En kontrakt.

– Det er dejligt, at arbejdet bærer frugt. Det har været både fedt og lærerigt at træne med førsteholdet, og nu handler det bare om at jeg skal blive endnu bedre og udvikle mig endnu mere, så jeg kan gøre mig fortjent til en ny kontrakt til nytår, siger Magnus Dalsgaard, der fik spilletid på førsteholdet i sommerens første træningskamp, hvor SIF mødte Vejle.

SIF’s sportschef Jesper Stüker, er glad for det, han har set fra målmands-talentet sommeren over.

Magnus Dalsgaard underskrev torsdag formiddag sin første fuldtidskontrakt i Silkeborg IF.

– Magnus har siden træningsstart med A-truppen gjort et så godt indtryk, at vi har valgt at lave en kontrakt resten af året. Det giver mulighed for at se, om Magnus fortsat kan lægge på i sin udvikling. Magnus er reaktionsstærk og yderst målrettet, men som andre unge målmænd, skal han blive endnu mere afklaret i sine beslutninger, siger Stüker.

Magnus Dalsgaard er med sin nye aftale til rådighed for både SIF’s U19 Liga-hold, Reserveliga-holdet og 3F Superligaholdet.

SIF’s målmands-team består herefter at Oscar Hedvall og Magnus Dalsgaard samt målmandstræner Thomas Nørgaard. Jesper Stüker udelukker ikke, at endnu en målmand kan blive føjet til gruppen, hvis den helt rigtige mulighed opstår.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen