1. august 2019

Hagelskjær: Vi skal højere op i tempo

Hagelskjær: Vi skal højere op i tempo

Anders Hagelskjær fik mandag aften sin debut i Superligaen. Her kunne forsvarsspilleren mærke forskellen på NordicBet Ligaen og 3F Superligaen på egen krop.

Indledningen på dette års Superliga har ikke været en dans på roser for SIF-mandskabet, som tre gange har forladt banen uden point.

For Anders Hagelskjær var kampen i mandags i Aalborg sæsonens første, efter forsvarsspilleren har siddet ude i et par uger.

– Lige op til kampen mod Brøndby begynder jeg at mærke noget i mit knæ, som jeg har mærket før. Så jeg vidste, at jeg blev nødt til at holde en lille pause for at blive klar igen. Det var virkelig hårdt og frustrerende, for jeg havde trænet op og spillet alle kampene i opstarten, fortæller Hagelskjær, som kom til SIF fra Skive inden sidste sæson.

Superligadebuten blev ikke som ønsket for Anders Hagelskjær, som tydeligt kunne mærke forskel på tempoet fra 1. division til Superligaen.

– Den fysiske del med, at folk er hurtigere og stærkere og tempoet er en del højere, det er nok den største forskel, forklarer Hagelskjær, som spillede hele kampen på venstrebacken.

Otte Superliga-debutanter

I løbet af de tre første kampe i denne sæsons Superliga, har cheftræner Kent Nielsen i alt bragt otte spillere, som før sæsonstarten aldrig havde optrådt i Superligaen. I kampen mod AaB var det Mads Kaalund og Anders Hagelskjær, som for første gang optrådte i Superliga-sammenhæng. Noget som spillerne hurtigt skal vænne sig til, hvis holdet skal være med i kampene.

– Vi skal højere op i tempo. Vi skal bringe noget mere fysik og vi skal spille hurtigere. Det skal vi arbejde på, fortæller den tidligere Skive-spiller, som er noteret for 73 kampe i NordicBet Ligaen, og nu altså en enkelt i landets bedste række. Det kunne oven i købet med lidt held være blevet til en scoring, da venstrebacken i anden halvleg misbrugte en stor chance for en reducering.

– Jeg har ærgret mig over det super mange gange. Jeg ville rigtig gerne have scoret, men det er bare med at komme videre. Nu møder vi Hobro i morgen, og det ville være rigtig godt for vores hold, hvis vi kan tage alle tre point. Vi møder en del modgang lige nu, og der ville det være godt, hvis vi kan blive bekræftet i, at vi altså er gode nok til at spille med i Superligaen, lyder det fra Anders Hagelskjær.

Om det lykkes for SIF-holdet at få sæsonens første sejr i hus, kan du se på JYSK park fredag aften kl. 19.00. Køb din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen