Nyheder fra Talentafdelingen

Stor dag i samarbejdsklubberne

Hele Silkeborg IF-truppen blev forleden sendt rundt i Silkeborg og omegn for at besøge en lang række af samarbejdsklubberne, hvor der blev trænet og hygget med over tusinde børn.

Læs mere

SIFs U15 er jyske pokalmestre

Silkeborg IFs U15-mandskab slog onsdag aften Randers i den jyske pokalfinale efter straffesparkskonkurrence, efter at Frederik Bunten havde scoret til 1-1 i den ordinære spilletid.

Læs mere

SIF U14 vandt i Århus

William Faber scorede to gange, da Silkeborg IFs U14-mandskab i weekenden vandt med 3-1 over AGF. Til gengæld tabte U19 med 4-0 til de danske mestre FCK, og U13 tabte 2-1 i Vejle.

Læs mere

U15 i pokalfinalen

SIFs U15-hold kvalificerede sig tirsdag til pokalfinalen efter en 5-4 sejr over SønderjyskE i en hektisk semifinale. Sebastian Christoffersen og William Faber scorede begge dobbelt.

Læs mere

Skidt weekend for U-eliten

Silkeborg IFs U19 Liga-hold lavede et flot comeback og fik 2-2 mod OB på to mål af Magnus Bøttker, mens U15 tabte til fynboerne og U13 tabte i Vildbjerg.

Læs mere

Rent bord i Haderslev

Silkeborg IFs U19, U17 og U15 vandt alle overbevisende i weekendens kampe i Haderslev. Sebastian Laustsen scorede dobbelt for U15.

Læs mere

Næste Kamp

3F Superliga

Programsættes senere
Scroll til toppen

Menu