22. september 2021

Tag med til Horsens

Torsdag klokken 18.00 spiller Silkeborg IF 3. runde-kamp i Sydbank Pokalen mod AC Horsens. SIFosis arrangerer bustur til CASA Arena.

AC Horsens venter i DBU Pokalens 3. runde torsdag den 23. september klokken 18.00. ACH har på pokalruten slået Sædding-Guldager med 4-1 og Varde med 8-0, og ”Den Gule Fare” er under cheftræner-ledelse af den tidligere SIF-tonser Jens Berthel Askou placeret på en øjeblikkelig femteplads i Nordicbet Ligaen. Senest vandt nedrykkerne med 3-0 i weekenden på udebane mod kriseramte Hobro.

SIF er kommet frem til 3. runde ved at slå Skive IK med 3-1 den 2. september.

Seneste indbyrdes opgør mellem AC Horsens og Silkeborg IF var også i pokalturneringen den 5. marts 2020, hvor AC Horsens trak det længste strå efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

AC Horsens – Silkeborg IF vises ikke på tv, så det er med at tage turen til CASA Arena Horsens, hvis man skal følge med. Der er IKKE dørsalg til kampen, så billet skal købes på forhånd på https://ach.eventii.dk/Event/Event?eventId=19266853

Skulle SIF gå videre i pokalturneringen, spilles 4. runde (1/8-finalerne) i slutningen af oktober, mens kvartfinalerne spilles ude og hjemme i første halvdel af december.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen