2. juli 2018

Syv SIFere dimitterede fra Silkeborg Fodbold College

Syv SIFere dimitterede fra Silkeborg Fodbold College

Det var sidste omgang med kliken, da syv elever fra den 22. årgang i Silkeborg Fodbold College dimitterede i sidste uge.

– I har måttet prioritere. I har været pressede. I har måttet yde. I har måttet slå krøller på Jer selv både fodboldmæssigt og personligt for at blive så gode, som I er blevet. Og netop derfor, er I blevet sådan en flok pragtfulde, unge mænd, lød afskedssalutten fra SIFs udviklingschef, Jesper Stüker, som for 12. gang var med til at dimittere en flok unge talentfulde fodboldspillere, som nu både har en studentereksamen og en fodbolduddannelse med i huen.

For to af eleverne er det ikke slut i SIF-regi. Oscar Hedvall og Valance Nambishi fortsætter i Silkeborg IFs A-trup, hvor begge spillere fra nu af glider ind i truppen på fuld tid.

Traditionen tro blev der også uddelt priser for Årets Kammerat og Årets Elev. Begge priser gik til Jannik Videbæk, som modtog prisen som Årets Kammerat efter en afstemning blandt eleverne og trænerne på Silkeborg Fodbold College, mens et panel blandt trænerne stod for kåringen af Årets Elev.

Afslutningsvis blev også forældrene til de dimittenderne takket, for at være med til at skabe et godt og stærkt miljø på Søholt.

De syv dimitterende elever fra Silkeborg Fodbold College: Tobias Perto, Oscar Hedvall, Mads Pedersen, Rasmus Overgaard, Valance Nambishi, Jannik Videbæk og Anes Travljanin.

Jannik Videbæk, Årets Elev og Årets Kammerat.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen