29. juni 2018

SIF-talenter hædret ved sæsonafslutning

SIF-talenter hædret ved sæsonafslutning

Traditionen tro har SIF’s ungdomselitetrænere kåret årets spillere i de fire ældste årgange. Magnus Mattsson løb med æren og pokalen i U19-årgangen.

Sæsonen i ungdomselite-turneringerne er slut, og inden de fleste af spillerne bliver sendt på sommerferie, er der traditionen tro blevet uddelt pokaler til Årets Spiller i de fire ældste årgange. Det er SIF’s ungdomselite-trænere, der udvælger de spillere, der får den fornemme ære af at være årets bedste.

I U19-årgangen pegede trænerne på Magnus Mattsson, der på trods af sin status om U19-spiller allerede har fået sit gennembrud på SIF’s bedste hold. Han er desuden U19-landsholdsspiller og var – sammen med Jeppe Okkels – med i EM-kvalifikationsturneringen på JYSK park tidligere på året.

Magnus Mattsson, årets U19-spiller.

På U17-holdet løb Frederik Carstensen med prisen. Også han er ungdomslandsholdsspiller og har optrådt på U16-landsholdet i den forgangne sæson. Han er netop blevet udtaget til det nye U17-landshold, der spiller internordisk turnering på Færøerne i august.

Frederik Carstensen, årets spiller i U17.

En anden – nybagt – ungdomslandsholdsspiller fik prisen som årets spiller i U15-årgangen. Eskild Dall blev efter en DBU-træningssamling i Vildbjerg tidligere på måneden udtaget til det nye U16-landshold.

Eskild Dall, årets spiller i U15.

I U14-årgangen blev Jonathan Pank Iversen udvalgt og løb med pokalen som årets spiller.

Jonathan Pank  Iversen, årets spiller i U14.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen