6. april 2021

Stort interview: Hemmeligheden er tillid

Nicklas Helenius er stemplet ind i SIF med appel. Læs det store interview med SIF-angriberen fra magasinet SIF IN BUSINESS her.

– Jeg kan godt lide den fokus, der er på mig i forhold til, hvordan holdet får mest ud af det, jeg kan. Sådan havde jeg det også i AaB og OB og sidst, jeg var i SIF. Det er fedt, når en træner tænker: Hvordan får jeg det bedste frem i hver enkelt spiller, så det gavner holdet.

Sådan siger 29-årige Nicklas Helenius i et stort interview i magasinet SIF IN BUSINESS, der netop er udkommet. Her fortæller SIF-angriberen om sin første tid i klubben, der var præget af sygdom, som han trodsede – og scorede otte mål i sine første fem kampe efter ankomsten.

Du kan læse hele interviewet i pdf-udgave ved at klikke her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen

Menu