6. april 2021

Stort interview: Hemmeligheden er tillid

Nicklas Helenius er stemplet ind i SIF med appel. Læs det store interview med SIF-angriberen fra magasinet SIF IN BUSINESS her.

– Jeg kan godt lide den fokus, der er på mig i forhold til, hvordan holdet får mest ud af det, jeg kan. Sådan havde jeg det også i AaB og OB og sidst, jeg var i SIF. Det er fedt, når en træner tænker: Hvordan får jeg det bedste frem i hver enkelt spiller, så det gavner holdet.

Sådan siger 29-årige Nicklas Helenius i et stort interview i magasinet SIF IN BUSINESS, der netop er udkommet. Her fortæller SIF-angriberen om sin første tid i klubben, der var præget af sygdom, som han trodsede – og scorede otte mål i sine første fem kampe efter ankomsten.

Du kan læse hele interviewet i pdf-udgave ved at klikke her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen