6. april 2021

U15: Smal sejr i storm og snevejr

SIF’s U15 Liga-hold spillede ikke godt, men vandt. Det blev 1-0 sejr mandag i Lyngby.

Det lykkedes SIF’s U15 Liga-hold at hente alle tre point med sig hjem fra Lyngby mandag eftermiddag via en smal sejr på 1-0.

– Det var ikke en særligt velspillet fodboldkamp, hvor sne og storm gjorde betingelserne svære. Vi havde udfordringer med at finde løsninger på bolden og sad for langt fra i duellerne. Alligevel skabte vi de største chancer, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF burde have været foran ved pausen, og i 2. halvleg blev SIF-drengene bedre til at finde retvendte spillere i mellemrummet, men de manglede den sidste skarphed. Det var småt med chancer i kampen, hvor hvert hold havde en stor mulighed i 2. halvleg.

Med et kvarter igen afsluttede Rasmus Andersen fra distancen, og han kunne se bolden stryge i nettet. Den føring holdt kampen ud.

– Drengene viste gode evner i at forsvare, og det er en god egenskab at kunne vinde, når vi ikke helt rammer det niveau, vi gerne vil, konkluderer Peter Ager Kristensen.

Med sejren kom SIF fint ud af påskeprogrammet – 3-3 mod FC Nordsjælland ude i torsdags og altså smal sejr i Lyngby mandag. I det hele taget har SIF fået en fin genstart på Ligaen, idet det blev 5-1 over Randers i den første forårskamp. SIF ligger efter 15 kampe på 10. pladsen i ligaen med 12 point.

Næste opgave er lørdag, hvor Esbjerg kommer på besøg på Søholt. Kampen spilles på kunstgræsbanen kl. 13.00 (uden tilskuere).

U15 Ligaen, 16. runde, mandag 5. april kl. 12.00 på Lyngby Stadions kunstgræsbane:
Lyngby – Silkeborg IF 0-1 (0-0)
Mål: 0-1 Rasmus Andersen (66.)