30. januar 2023

Storsejr til U15 og seks halvlege til U14

Silkeborg IFs U15-hold storsejrede med 11-3 over Holstebro i weekenden, mens U14 både vandt og tabte mod hhv. Helsingør og FCK. David Stojanovic scorede dobbelt mod Helsingør.

SIFs U15 spillede i weekenden træningskamp mod Holstebro og storsejrede, mens U14 fik masser af test-minutter med først en træningskamp mod FC Helsingør lørdag og siden fire halvlege mod FC København søndag.

U15 træningskamp: Silkeborg IF – Holstebro 11-3 (3-0)
Mål SIF: Kevin Knudsen x 4, Mads Jørgensen x 2, Marius Kristensen, Nicolas Olesen, Jibril Dezhkam, Andreas Midtgaard, selvmål

– 1. halvleg var et fint match. Vi havde bolden meget og skulle være skarpe i vores gennembrudsspil for at bringe os til chancer med mange modstandere bag bolden. Vi lavede tre gode mål og ramte et godt niveau. I midten af 2. halvleg reducerede Holstebro til 5-1 og 5-2, hvor vi virkede lidt ukoncentrerede. Derfra blev det med os i teten igen, og vi satte gode angreb sammen og var skarpe foran kassen. Det var glædeligt, at vi bevarede koncentrationen i vores gennembrudsspil og udnyttede modstanderens træthed til at skabe mange chancer og score mange mål. Allerede tirsdag spiller vi træningskamp igen, når FC Midtjylland gæster JYSK park, siger U15-træner Peter Ager.

Se SIFs mål her.


U14 træningskamp:
Silkeborg IF – FC Helsingør 4-2 (2-2)
Mål SIF: David Stojanovic x 2, Ludvig Andersen og Sebastian Friis

– Vi spillede en fin kamp i et godt match mod FC Helsingør. Vi havde primært fokus på vores pres – og den del skulle vi lige finde lidt struktur på efter 10 hektiske minutter. Efter lidt startvanskeligheder fik drengene dog styr på den del, ligesom vi fik fjernet nogle dumme boldtab i vores opspil. Det store billede af kampen blev derfor, at vi så solide og idérige ud på bolden, ligesom vi fik skabt en fin sammenhæng i vores defensive spil – bl.a. med rigtig mange hurtige generobringer til følge. Vi var bagud to gange inden pausen, men fik udlignet; først til 1-1 efter en god presaktion og scoring af Sebastian Friis, og sidenhen på en resolut afslutning i det lange hjørne af David Stojanovic på et fint oplæg fra Christopher Iversen. Efter pausen dominerede vi størstedelen af tiden. 4-2 sejren kom i hus takket være en scoring på hovedstød af Ludvig Andersen på et flot oplæg fra Ivan Abdo og 10 minutter før tid, da David Stojanovic eksekverede et straffespark begået mod ham selv, fortæller U14-træner Peder Henriksen.

U14 træningskamp: Silkeborg IF – FC København 2-6 (1-1) (0-0) (0-4) (1-1)
Mål SIF: Silas Pasgaard og Frederik Ibsen

– Vi fik en hård matchning mod et rigtig dygtigt FCK-hold ovenpå lørdagens 4-2 sejr over FC Helsingør. Overordnet leverede vi en rigtig fin præstation i en kamp, der blev spillet over 4×20 minutter, og hvor vi i 3 ud af 4 halvlege spillede lige op med FCK – i hvert fald på måltavlen. Særligt de første 40 minutter var gode med et afklaret og modigt opbygningsspil, og hvor vi også satte fine angreb sammen, som vi kunne have fået mere ud af. Silas Pasgaard opsnappede en tværpasning i FCK-forsvaret og bragte os på 1-0, inden FCK straffede os efter en kikset clearing i eget felt. 2. halvleg bød ikke på mål, men indeholdt til gengæld meget flot fodbold fra begge hold. I 3. halvleg blev vi straffet hårdt på flere opspilsfejl, ligesom FCK satte et par mål ind på målkontoen med relationelt spil på små områder – og på et meget højt spillemæssigt niveau. Heldigvis fik vi sat en prop i nedturen i kampens 4. halvleg. Bl.a. efter et flot SIF-angreb, som sendte David Stojanovic alene med målmanden, og hvor riposten gav Frederik Ibsen gode betingelser for at reducere til 2-5. FCK satte punktum til slutresultatet 2-6 med et afrettet skud fra distancen kort før tid. Alt i alt en præstation, som drengene kan være tilfredse med, men hvor vi også fik en tung og ubarmhjertig lektie i at sortere mere kritisk i, hvilke beslutninger, vi tager i vores spil med bolden tæt på eget mål, siger Peder Henriksen.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen