30. januar 2023

Salquist i fremgang

For ni dage siden blev Tobias Salquist sendt på hospitalet efter et voldsomt sammenstød med Oscar Hedvall i træningskampen mod Vendsyssel. Nu er han i fremgang og tilbage på JYSK park.

– Jeg har det bedre, og det går fremad. Det er faktisk gået meget fremad i de sidste 3-4 dage, og jeg håber selvfølgelig bare, at fremgangen fortsætter. Status nu er, at jeg har fået en forholdsvis normal hverdag igen og er oppe og møder ind i klubben – jeg laver ikke ret meget, men skal forhåbentlig i gang med at cykle lidt, og jeg har et klart mål om at nå at komme med på træningslejren, siger Salquist mandag middag på JYSK park.

Træningslejren afholdes i det sydspanske, hvor SIF-truppen rejser til på torsdag morgen. En hovedskade er altid vanskelig at spå om, men Salquist mærker klar fremgang.

– Med sådan en skade kan man ikke give nogle udsigter. Det handler om at tage det dag for dag og som det kommer – måske er jeg helt ødelagt i morgen, og måske har jeg det fantastisk i morgen; det er ikke til at sige. Men svimmelheden kommer i kortere intervaller nu, og jeg kan holde til længere aktivitet i løbet af dagen. Kæben og øret har det også fint, så det er faktisk kun svimmelheden, der stadig irriterer mig, slutter Salquist.

Oscar Hedvall er allerede tilbage i fuld træning.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen