30. januar 2023

Reserveholdskamp mod Aarhus Fremad

Silkeborg IF spiller tirsdag reserveholds-træningskamp mod Aarhus Fremad, hvor der vil være længe ventet comeback til Niclas Holm Pedersen.

Træningskamp reserveholdet, tirsdag den 31. januar 2023 kl. 17.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Aarhus Fremad

 

Kampen er åben og gratis for tilskuere gennem hovedindgangen på JYSK park, og man kan herfra komme ind til nedre Jyske Bank Tribunen og Den Røde Tribune. Kampen vil ikke blive livestreamet.

Peder Knudsen står i spidsen for SIF-holdet og glæder sig til opgaven.

– Det er en rigtig fin matchning mod et godt hold, der ligger flot til i tabellen og har vist sit værd i Pokalturneringen også. Vi glæder os til at kunne give flere gode spilleminutter til en række spillere, hvor det for eksempel også bliver fint endelig at få Sebastian Jørgensen og Mark Brink i aktion. Samtidig er det glædeligt med comeback til Niclas Holm Pedersen, der for første gang skal i kamp efter sine langvarige rygproblemer. Hertil også en række andre unge spillere, der får mulighed for at vise sig frem, siger Peder Knudsen.

SIF stiller op med Oscar Hedvall på målet bag et forsvar bestående af Anders Dahl, Robin Østrøm, Alexander Busch og Lukas Klitten. På midten starter Mark Brink, Andreas Oggesen og Mads Kaalund, mens front-trioen udgøres af Sebastian Jørgensen, Niclas Holm Pedersen og Alexander Lind.

På bænken starter Aske Andresen, Oskar Boesen, Asbjørn Bøndergaard, Alexander Priesborg Madsen, Sebastian Biller og Magnus Bøttker.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen