31. januar 2023

SIF slog Aarhus Fremad i testkamp

Silkeborg IF vandt tirsdag aften med 2-1 over Aarhus Fremad i en fin testkamp på JYSK park, hvor Sebastian Jørgensen og Asbjørn Bøndergaard stod for hjemmeholdets scoringer.

SIF spillede tirsdag aften reserveholds-testkamp på JYSK park mod den dejlige Aarhus-klub, Fremad.

SIF stillede op med Oscar Hedvall på målet bag et forsvar bestående af Anders Dahl, Robin Østrøm, Alexander Busch og Lukas Klitten. På midten startede Mark Brink, Andreas Oggesen og Mads Kaalund, mens front-trioen blev udgjort af Sebastian Jørgensen, læge ventede comeback-gørende Niclas Holm Pedersen og Alexander Lind.

På bænken startede Aske Andresen, Oscar Boesen, Asbjørn Bøndergaard, Alexander Priesborg Madsen, Sebastian Biller, Julius Nielsen og Magnus Bøttker.

Aarhus Fremad spillede godt til i kampens indledning og kom frem til de første afslutninger i kampen. Størst var et tilbud til Julius Fechtenburg i det 17. minut, men han overplacerede med højrebenet. Samme gjaldt for Magnus Kirchheiner efter 21 minutter.

SIF fik efterhånden bidt sig lidt bedre fast i kampen, og hjemmeholdets første afslutning faldt i det 26. minut, da Alexander Lind i to omgange forsøgte sig – men uden held – og Niclas Holm Pedersen prøvede også lykken tre minutter senere med et skud, der strøg langt over.

Bedste SIF-mulighed hidtil kom efter en lille halv time, da Alexander Lind sled sig godt igennem og afleverede til Mads Kaalund, men Thomas Hagelskjær diskede op med en fin redning i Fremad-målet.

1-0 til SIF
Små ti minutter inden pausen kom SIF så i front efter en rød-hvid classic – fantastisk kombinationsspil førte til, at Andreas Oggesen centrede på tværs til en helt fri Sebastian Jørgensen.

Han svigtede selvfølgelig ikke og trillede bolden i det tomme mål – 1-0 til Silkeborg IF.

Kort efter præsenterede SIF endnu et mønsterangreb, som gav en stor chance til Niclas Holm Pedersen, der modtog et lob af en aflevering inde i feltet – men en flot redning af Hagelskjær forhindrede en fordobling af føringen.

Fremad med udligning – og Bøndergaard til 2-1
Sebastian Jørgensen og Mark Brink udgik i pausen og blev erstattet af Magnus Bøttker og Oscar Boesen. Begge hold havde et par løse muligheder, og i det 59. minut stak Alexander Lind igennem – men blev fældet i en situation, der nok havde givet rødt i andet end en træningskamp. Det efterfølgende frispark krøllede Niclas Holm Pedersen lige over trekanten.

Kort efter udgik Niclas Holm Pedersen og Alexander Lind, mens Asbjørn Bøndergaard og Sebastian Biller blev sendt i aktion.

I det 71. minut blev det så 1-1 på JYSK park, da Aarhus Fremad serverede et fornemt angreb, som blev konsekvent afsluttet af Niels Letort til 1-1.

Der gik dog kun et enkelt minut, inden SIF igen kom i front, og her var der også tale om et flot angreb, hvor Mads Kaalund til sidst fandt Asbjørn Bøndergaard centralt, og den stærke centerforward  sled sig igennem til en flot scoring – 2-1.

Kort efter erstattede Julius Nielsen og Alexander Priesborg Madsen så Mads Kaalund og Robin Østrøm med SIFs femte og sjette udskiftning i den silende regn.

Meget mere skete der ikke i hverken den ene eller anden ende, og dermed sluttede det altså med en SIF-sejr på 2-1 over Aarhus Fremad i en ganske udmærket testkamp på JYSK park.

Træningskamp reserveholdet, tirsdag den 31. januar 2023 kl. 17.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Aarhus Fremad 2-1 (1-0)
Mål: 1-0 Sebastian Jørgensen (37), 1-1 Niels Letort (71), 2-1 Asbjørn Bøndergaard (72)

SIF: Oscar Hedvall, Anders Dahl, Robin Østrøm (77: Alexander Priesborg Madsen), Alexander Busch, Lukas Klitten, Mark Brink (46: Magnus Bøttker), Andreas Oggesen, Mads Kaalund (77: Julius Nielsen), Sebastian Jørgensen (46: Oscar Boesen), Niclas Holm Pedersen (61: Sebastian Biller), Alexander Lind (61: Asbjørn Bøndergaard).