24. april 2023

Storsejr over AGF

Det var en blandet fornøjelse for SIF’s U-hold i weekenden, hvor U13 skilte sig positivt ud med en storsejr over AGF.

SIF U13 – AGF: 5-2 (4-1)

Mål: Kristian Bloch x 2, Noah Meyer, Sebastian Fæster og George Shokri.

– Vi spillede en vaskeægte topkamp, da vi på JYSK park tog mod AGF, som lå nr. 1. Vi havde inden kampen haft et stort fokus på vores relationer centralt i banen omkring opbygning- og gennembrudsspillet. AGF var gode til at gøre det svært for os og var klar på at straffe vores fejl. Men heldigvis havde vi en stærk defensiv og en keeper, som hjalp os godt, siger U13-cheftræner Nick Hansen og fortsætter.

– Vi fik udnyttet bagrummet centralt, men også på siden. Det skabte store muligheder, som vi udnyttet meget effektivt. AGF havde også deres chancer, men vi kunne gå til pause med en føring på 4-1. Efter pausen lagde AGF et godt tryk på os, og vi var lidt for hektiske ved at sende bolden for hurtigt på spil. Vi fik lidt mere ro på kampen, som tiden gik mod slutfløjt.

– En kamp, hvor vi kan lære meget, og vi tager mere og mere med til den næste træning, og mod den næste kamp. En flot sejr og en fed kamp, som vi og drengene kan være glade over, siger Nick Hansen.

Se målene fra u13-sejren her.

OB – SIF U19 2-1 (1-0)

Mål: Asbjørn Bøndergaard.

– OB gik højt på os fra start og spillede meget 1 mod 1. Det forsøgte vi at løse ved at flytte spillet hurtigt op til vores forreste, men vi formåede ikke at holde fast i spillet fremme. Derfor blev der meget spil på vores halvdel. Begge hold havde chancer, men det var OB, der scorede kort før pausen på et flot spark fra 20-25 meter, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen og fortsætter.

– Vi udlignede lige efter pausen efter et hjørnespark, som Asbjørn Bøndergaard kom først på. Med 20 min. igen bragte OB sig foran, da vi missede en duel, og de fik en friløber. Vi pressede ok på til sidst og fik bl.a. et mål annulleret på en tvivlsom offside.

– Vi slider med at sætte meget godt spil sammen pt., men efter en lang periode uden sejre og et stort nederlag i sidste weekend, var det vigtigt for os, at vores hold var godt organiseret, og udtrykket var i orden. Det synes jeg, vi lykkedes godt med kampen igennem, og kampen kunne lige så godt have tippet over til vores fordel. Vi spiller allerede igen på tirsdag ude mod rækkens suveræne tophold FCM, siger Jesper Mikkelsen.

OB -SIF U17 3-2 (2-1)

– En kamp som blev spillet med masser af intensitet og med masser af dueller og 2.bold spil. Vi begyndte kampen ganske udmærket og var okay på bolden. Efter 13 minutter kommer Kirk uheldigt til skade og skulle en tur på skadestuen med en brækket hånd. Det tog os lige lidt tid at finde rytmen igen. Resten af 1.halvleg var meget lige, hvor vi lukkede to dumme mål ind, siger U17-træner Kim Leth Andersen og fortsætter.

– 2.halvleg spillede vi til tider ganske udmærket, men vi skal bruge for mange chancer til at score vores mål, mens vi har udfordringer defensivt. Modstanderen kom for let til deres mål. Vi var ikke dygtige nok med bolden til at spille forbi OB mand/mand pres. Vi skal også blive bedre defensivt, hvis vi skal tage point fra topholdene.

RFC – SIF U14 4-2 (4-1)

Mål: David S og Villads M.

– U14 drog til Randers i en kamp, hvor vi ønskede at optimere vores spil fra sidste uges kamp, da spillet ikke sad, som det skulle. Inden vi havde set os om, var der spillet 18 minutter og vi var bagud 4-0. Det kom som konsekvens af 20 minutter, hvor vi var for uskarpe og udygtige med vores håndtering af bolden i vores opbygningsspil, siger u14-assistenttræner Kasper Christensen og fortsætter.

– Vi tog konsekvensen og skiftede 2. Vi fik herefter mere styr på bolden, og Randers trak sig lidt mere tilbage. Og efter et par fine opløb til muligheder reducerede Villads M, efter 35 minutters spil på en retur fra David S. Vi kom fint ud til 2. Halvleg, men lykkedes aldrig med at skabe de helt store chancer lige på nær et straffespark, som David S sikkert sparkede ind efter 47 minutter. Herefter trykkede vi på, men helt farligt blev det aldrig, og vi måtte tage konsekvensen af 20 dårlige indledende minutter, som førte til et bittert nederlag til Randers.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen