1. maj 2019

Stephan P om afgørende kampe: Vi skal hanke op i os selv

Stephan P om afgørende kampe: Vi skal hanke op i os selv

Med blot fem kampe tilbage er det ved for alvor at være afgørelsens time i NordicBet Ligaen. Én der har prøvet at stå i oprykningsspillet før, er SIF’s Stephan Petersen, som håber, at holdet kan steppe op i de sidste altafgørende kampe.

To sejre i træk har sendt fredagens modstander fra FC Fredericia helt ind i oprykningsspillet igen, efter holdet for et par runder siden nærmest var dømt ude af spillet om Superligabilletter til næste sæson. Landets næstbedste række har dog vist sig særdeles tæt, og derfor venter der endnu en topkamp for SIF, når holdet fredag aften møder FC Fredericia.

– Der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig tæt kamp som de to forrige opgør mod dem. Det bliver en fysisk kamp, tror jeg. Vi spiller på en græsbane, hvor vi virkelig skal vise, at vi kommer for at bestemme og for at vinde, pointerer Stephan Petersen, som kan se tilbage på to 2-1 sejre i denne sæson over FC Fredericia.

For SIF gælder det om at steppe op i de sidste afgørende kampe, lyder det fra Stephan Petersen, som tidligere i karrieren har stået i samme situation i AGF.

– Jeg ved, hvor svært det er, og hvor meget det betyder. Det tror jeg, at folk begynder at mærke endnu mere nu. Der er kun en måned tilbage af turneringen. De kampe der kommer nu, de bliver altafgørende. Vi bliver nødt til at hanke op i os selv og sige, at der er kun fem kampe tilbage, og vi har ikke råd til at dumme os, fortæller kantspilleren, som sidst vi var på besøg i Fredericia sørgede for det første mål i kampen.

Se målet til sidst i interviewet i videoen øverst.

Hvis du vil med til Fredericia og støtte Stephan Petersen og resten af holdet, så kan du tage med en af SIF’s fangruppers busser. Du kan læse mere om dem her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen