22. april 2018

“Spillerne viste taktisk disciplin”

“Spillerne viste taktisk disciplin”

Peter Sørensen var tilfreds med sine spilleres indsats og roste dem for at udvise taktisk disciplin under de givne forudsætninger.

Sidst SIF spillede i Helsingør var stillingen 2-0 til hjemmeholdet efter 20 minutters spil. Dengang tilbage i oktober 2017 kunne man tale om, at SIF blev fanget på en for naiv indstilling til de vilkår, kampen blev afviklet under. Sådan var det ikke søndag middag næsten et halvt år senere. Svære baneforhold fik SIF’erne til at indstille sig taktisk på vilkårene – og for anden kamp i træk spillede Peter Sørensens mandskab til nul, og i løbet af 90 minutter gav man praktisk taget ikke en eneste chance væk.

– Vi fik vist, at vi kan gennemføre en vanskelig kamp med udbytte. Vi spillede fornuftigt, og jeg synes at spillerne udviste taktisk disciplin under de vilkår, kampen blev afviklet, sagde han bagefter.

Og Peter Sørensen kunne sagtens bruge det ene point, .der kom ud af anstrengelserne. Inden sidste runde i gruppespillet er SIF sikret 3. pladsen, og det kan blive meget værd i de playoff-kampe om at undgå nedrykning, der venter.

– Det betyder, at vi får hjemmebane i den sidste kamp i den første playoff-runde, og det kan få betydning, slog Peter Sørensen fast.

SIF-manageren havde valgt at stille op i en 3-5-2 formation med blot fire gengangere fra kampen mod Hobro. Han blev bagefter spurgt, om det var for at spare “A-kæden” til onsdagens pokalsemifinale mod Fredericia.

– Jeg er såmænd ikke sikker på, at det I kalder A-kæden havde klaret opgaven bedre. Vi stillede med et konkurrencedygtigt hold, og vi kommer i det, der venter, til at spille på baner, der ligner denne i Helsingør. Det viste de spillere, der var med i dag, at de kan klare, og det er brugbar viden, sagde Peter Sørensen.

Pokalsemifinalen i Fredericia spilles onsdag kl. 17.30. Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen