22. april 2018

SIF-startdebutant: Det var underligt

SIF-startdebutant: Det var underligt

Mads Emil Madsen startede søndag for første gang i Superligaen, og det var noget af en oplevelse for den unge SIF’er, som kampen igennem ligesom holdkammeraterne havde sit hyr med et særdeles svært underlag.

På Silkeborg IFs midtbane fik endnu et af klubbens talenter startdebut, da Silkeborg IF søndag middag mødte FC Helsingør på udebane. På en mildest talt dårlig bane fik Mads Emil Madsen chancen for at imponere manager, Peter Sørensen, som havde rystet posen godt og grundigt og skiftet ud på syv positioner og ændret formationen til en 3-5-2.

– Det var underligt. Jeg tror, at jeg havde flere berøringer med lårene og knæene end jeg havde med fødderne i hele kampen. Det var i hvert fald ikke meget spil ved jorden, fortalte Mads Emil Madsen efter kampen, som bar præg af fejlafleveringer, kiksede tæmninger og alt andet end poleret fodbold i de ialt 94 minutter, som de 1251 tilskuere blev budt på en utaknemmelig bane i Helsingør.

For SIF-talentet var det trods de svære omstændigheder stadig en god mulighed for at vise sine kvaliteter frem. Noget som har været svært for midtbanespilleren, som i denne sæson har siddet ude i hele efteråret med en ankelskade.

– Jeg har bare ventet på at få chancen, og så kom den endelig. Så nu er jeg bare glad for, at det gik rimelig godt, lød det fra Madsen, som håber på mere spilletid.

– Det giver en masse gejst. Nu ved jeg, hvordan det er. Næste gang er jeg klar til at spille endnu bedre og være endnu mere dominerende, fortalte Mads Emil Madsen, som nu har spillet fire Superligakampe for SIF og endnu ikke tabt.

– Det kan du lige sige til Peter, så kan det være, at jeg skal på banen lidt oftere, slutter en smilende Mads Emil Madsen, som sammen med Silkeborg-holdet altså kunne tage hjem til Søhøjlandet med et enkelt point efter 0-0 resultatet i Helsingør.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen